Sista dagen på 2010

Tjolahopp!

Igår var det som sagt julafton nr. två hos Pontus farmor och farfar. Pontus pappa och hans syster var givetvis också där och vi hade riktigt mysigt. Vi käkade julmat, satt och snackade och fick julklappar :)

Idag är det sista dagen på det här året! Känns lite konstigt faktiskt, försöker tänka igenom vad som har hänt under det här året.. Mitt år började ju med en operation och en öroninflamation, missade min och Pontus resa till Irland på grund av det här, men sen blev året bättre.. Chillade sista månaderna i skolan innan det var dags att säga adjö och skrika sig hes på studentflaket. Härlig tid!
Men annars har det inte hänt så mycket, sommarjobb och sommarmys med nära och kära. Och sen sommaren har jag bara chillat och njutit av att vara ledig och nu är året slut.. Trots att det inte har hänt så mycket har jag haft ett riktigt bra år! :)

Idag ska vi i alla fall fira in det nya året och det gör vi i Tullinge hos Pontus mamma. Vi ska käka lite tillsammans och ta ett par glas vin :) Känns skönt med en lugn och fin nyår! Vi ska vara där vid 18.00, så det blir nog ett par inlägg innan vi drar :)


Julafton II

Fick ett sms av Pontus pappa igår om att det vi skulle ha julafton II idag, så nu har jag gjort i ordning mig för snart är det dags att dra. Pontus slutade jobbet för några minuter sen och säkerligen påväg hem nu, och sen är det dags att dra :)

"Dagens måsten" fixade jag, fast jag hittade inte nån Albrekts guld så ringens storlek har jag inte bytt än, men jag har ju några dagar till på mig. Hittade i alla fall en väldigt fin bukett till Pontus farmor och farfar, det blev en bukett med tulpaner och sånt där fint :) Går givetvis i färgerna lila och grönt! Tänkte tagit ett kort för att visa hur fin den är men jag kom på att det kanske inte är så smart att riva upp pappret... så ni får se en bild på mig i stället ;)




På ögonlocken har jag en glitterpenna som går i blå/lila och är verkligen superfin, man ser det dock inte lika bra på bild ;) och sen har jag lockat håret lite med hjälp av min wave maker som är hur grym som helst!

Ha en trevlig kväll! :)


WeSC-laptop

I tisdags var jag som sagt i Skövde och shoppade med mina tjejor och där.. i en affär.. ser jag det finaste jag nånsin har sett! Nä.. inte riktigt, men den var så sjukt snygg!

Det var en WeSC-laptop! En vit med text över hela och jag blev så förälskad!


Såhär ser snyggingen ut! WeSC är mitt absoluta favoritmärke, det är så stilrent men ändå jävligt snyggt. Precis som jag gillar det.

När jag kom till Stockholm igår var jag givetvis tvungen att visa datorn för Pontus och han hade kanske inte riktigt samma åsikt om den, men smaken är som baken ;) Dessutom läste han lite om den och sa att den var riktigt kass.
Jag hade ju inte tänkt att köpa den ändå, min lilla laptop är precis ett år nu och fungerar fortfarande utmärkt.

Jag hittade även en annan WeSC-laptop och det häftiga med den är att den ser ut exakt som en av mina WeSC-tishor, kolla här!


Hur häftig är den inte?



mysig morgon med maah mään

Heej!

Tågresan igår gick bra! Inga förseningar eller nåt sånt dumt, så det var skönt :) Igår tog vi det bara lungt..Det blev middag på donken och sen en film när vi kom hem. Vi såg Silent Hill som är en drama/skräck film, inget för mig egentligen. Tycker att sånna filmer alltid har dåliga slut..Men det var skönt att bara chilla lite.

Imorse var vi däremot uppe med tuppen! Det är väldigt ovanligt att jag får upp Pontus tidigt men idag var det han själv som hade planerat ;) Vi tog bilen till Sickla där vi kikade lite i affärer, Pontus köpte hörlurar och nån smörja till bilen. Det var mysigt att hitta på nåt innan han börja jobba :) Men nu är han och jobbar och jag sitter här och funderar på vad jag ska börja med att göra.

Mina måsten idag är;

- Byta storlek på en ring - har till 5e januari på mig men det känns skönt att göra det så fort som möjligt.
- Köpa en sjal/halsduk - glömde min i Skara.. och jag måste ha en till min andra jacka som jag har med mig.
- Köpa en blomma eller nåt sånt till Pontus farmor och farfar - Vi ska dit idag och fira julafton och mysa lite :)
- Ringa ett samtal till ett jobb som har sökt mig
- ÄTA! Magen börjar kurra lite..

Ska nog börja med att äta i alla fall :) vi hörs senare!


Har träffat alla!

Oj, vilken fullspäckad dag jag har haft!

Dagen började med att jag blev hämtad av Josefina, vi satte oss på ett café och snackade lite. Sen hämtade vi upp Viktor och körde honom till en av hans vänner och sedan drog vi vidare och hämtade våra två vänner - Emma och Louise.

Vi åkte vidare mot Skövde där vi strosade omkring i affärer. Josefina och Louise skulle köpa spel till deras nya xbox och jag köpte äntligen en Wave Maker och en ögon primer. Eftermiddagen avslutades med en fika i form av chokladboll och festis. Festis är förörvrigt underskattat.. Det är så sjukt gott, säkert mycket godare än cola - i alla fall ibland! ;)

Josefina släppte sedan av mig hos inga mindre än maK och Ingrid där vi pratade och åt marängsviss :) Efter elva begav jag mig hemåt och nu har jag precis duschat och ska ta tag i packningen..

Ja.. för det är faktiskt så att jag ska åka till Stockholm imorgon. Haha.. var nära på att skriva "hem till", men det är ju som mitt hem, på ett sätt.
Ska i alla fall vara där ett par veckor nu, Pontus och jag ska fira nyår där och sen i början på januari fyller Pontus år så då känns det lika bra att vara kvar där.

Men nu känns det i alla fall som att jag har träffat alla.. Alla syskon, syskonbarn och mina vänner.. Det kan inte bli bättre!


Tången som jag köpte idag, den är verkligen hur bra som helst! Längtar tills imorgon då jag äntligen får testa den :) Köpte den på Clas Ohlson för 375 kronor.. tror jag.

Nu måste jag försöka tänka ut vad för kläder jag ska ta med mig och sen blir det nog ett avsnitt av nån bra serie ;)
Håll tummarna för att det inte mitt tåg blir inställt imorgon eller nåt sån där dumt..Då blir allt genast så mycket jobbigare!


ÅÅÅH.. imorgon får jag pussa på min gulliga!


Lina & Meya

Hej på er!



Meya ville inte vara med på bild idag.. Men hon är söt ändå!
Hon har varit här inne en stund nu, vi har dunkat musik och tuggat tuggummi ;)

Alldeles strax blir jag hämtad! Ska träffa Josefina idag, men jag vet inte riktigt vad vi har för planer :) Det återstår att se. Lär i alla fall inte vara hemma på hela dagen.
I natt bokade jag även biljett till Stockholm, så imorgon åker jag! Därför har jag vääldigt mycket att göra idag känns det som. Men hellre det än att inte göra nå alls ;)

Nu måste jag sticka! Ciaaaao! :)



Varit på bio!

Sitter här med ett litet leende på läpparna efter att ha sett en fantastisk film på bio. Som jag redan berättat var det Änglagård - Tredje Gången Gillt som vi skulle se idag. Såg de två första filmerna i helgen så jag har verkligen längtat tills idag då jag skulle få se den tredje.

Den var så bra! Allting är så fint på nåt vis, jag älskar skådespelarna och hur dom har skapat dessa tre filmer. Jag hoppas innerligt att det kanske kan komma en fyra ;) Då hade jag nog jublat av glädje! Haha..

Nu är jag i alla fall hemma men kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska hitta på. Ska det bli några avsnitt av Sopranos? Ska jag lägga mig? Fortsätta städa mitt rum? Eller sätta igång en tvätt? Well.. Det ger sig! Nu önskar jag er en godnatt, så hörs vi igen imorgon! :)

Förresten! Jag rekommenderar Änglagårds-filmerna till tusen, du kommer säkerligen inte bli besviken!



alldeles, alldeles nyvaken



Godmorgon på er! Jag har varit vaken i en timma men det känns som att jag steg upp för ett par minuter sen typ.. haha.
Idag har jag lite grejer att ta itu med! Igår började jag rensa på alla mina kläder.. Slängde typ fem par jeans, men har fortfarande tio kvar, galet.. Idag ska jag i alla fall rensa klart, jag blundar och slänger!
Sen måste jag åka och köpte glödlampor, pärm och tuggummi! Och ikväll ska jag ut och äta och på bio :)


Fett med hög musik!

Jag har så förbaskat tråkigt! Huvudet gör ont och jag är sjukt trött.. Kände att jag var tvungen att hålla mig sysselsatt för att hålla mig vaken, så jag körde igång min stationära dator.. Har inte haft på den på två månader för den jävlades med mig. Och det gjorde den nu också! Datamusen ville först inte funka, tagentbordet får jag inte igång och mitt externa ljudkort hittas inte i datorn! MEEN, jag fick igång musik! Så nu dunkar jag Kapten Röd på högsta volym och det känns så grymt! Grym musik på hög volym är det bästa jag vet :)

Men mitt i låtarna låter det som brandalarm och en man med väldigt seriös stamma säger att jag har allvarliga virus på datorn. Jippi! Min dator är heeelt kass med andra ord.. på några sekunder hittade datorn 19 virus och jag vet inte hur man fixar det..

Så mitt projekt ikväll blir att koppla in mina högtalare till min lilla bebis dator.. Förstår ni hur grymt det kommer bli? Små laptops har inget vidare bra ljud i sig och jag lider varje gång jag ska köra igång musik, för man hör ju knappt nåt.. Så det här kommer bli grymt bra :D Om jag bara kopplar rätt vill säga.. men hur svårt kan det vara?

Men innan jag gör det ska jag njuta lite till av musiken.. Hittade en mapp på datorn med musik från sommaren, som vi dunkade i Josefinas bil hela dagarna och nätterna. Underbart!

Efter en burkcola (godaste som finns) och hög musik mår jag bättre! Vilket underverk!


Mellandagsrea

Idag gick jag upp redan vid halv nio! Det händer sällan.. Men idag skulle det bli en tur till Skövde för att spana in mellandagsrean och byta min ring. Fick en jättefin ring i julklapp men den var lite liten, så därför skulle vi byta. Men självklart fanns inte den ringen i rätt storlek så jag hoppas på att den finns i Stockholm i stället, åker ju snart dit!

Mellandagsrean var inte mycket att ha.. Jag letade efter nåt snyggt att ha på mig upptill, en fin tunika typ. Men det var svårt att hitta. Det var fullkomligt värdelöst!
Sen tittade jag lite på prylar inne på Siba och Elgiganten.. Som jag har berättat förut kan jag gå i sånna affärer i flera timmar och jag hittar alltid massa roligt att köpa.
Jag har velat ha en WaveMaker ett tag, dom är grymma! Och lockarna blir så fina..Och jag hittade en sån! Men köpte den inte.. hur tänkte jag där liksom? Förstår inte..
Sen är jag ute efter en ny mobil.. Den senaste månaden har min mobil varit kaputt. Jag har inte kunnat ringa, smsen når inte fram, mobilen stängs av när jag skriver sms, och det är så jävla irriterande! Den här gången blir det ingen Sony Ericsson, det är en sak som är säkert i alla fall.. Jag har nämligen siktat in mig på en HTC ;) Jag som egentligen inte vill ha en touch.. Men det får nog bli en sån ändå! Dom är så snygga och verkar grymma! :)

Det blev inget köpt idag i alla fall, ska suga lite på mobil-karamellen och så fort jag kommer till Stockholm ska jag kirra en sån dära locktång :)


Meya var i alla fall söt i bilen i hennes nya mössa! Jag hade en liknande
när jag var liten fast min var lila och vit :) Måste vara dom finaste och varmaste
mössorna!


Här är WaveMakern från Obh Nordica. Har testat den flera gånger innan och den är verkligen
hur bra som helst! Ångrar mig som fan att jag inte köpte den..

Idag är en sån där dag som jag skulle behöva shoppa på.. Humöret är inte riktigt på topp och jag vet att det hade blivit bättre om jag hade fått slösa lite pengar ;)



Tredje gången gillt

Biljetter bokade till...



Änglagård - Tredje Gången Gillt, imorgon ska jag se den på bio! Ska bli sjukt nice.



Pyssel med Meya

Klockan är tidigt och jag är redan vaken! Har till och med varit vaken en stund ;) Igår, julafton, var det trevligt! Men verka som alla var trötta för att alla var härifrån vid elva, så för en gångs skull la jag mig tidigt också.

Meya har sprungit runt efter mig hela morgonen, hon vill nämligen pyssla. Jag köpte massa roliga pysselsaker till henne i julklapp så det ska vi roa oss med nu så fort hon har borstat tänderna ;)

Annars tror jag inte att det händer så mycket idag.. Blir väl att käka lite julmat och chilla resten av dagen.
Vi kanske, kanske hörs sen. Annars önskar jag er en härlig juldag!



REDO!

Och så var kvällen kommen, den 23e december, och nu är det bara endast några timmar kvar tills självaste julafton är hos oss. Snön ligger på marken och det är en massa minus grader, men det känns ändå lite konstigt att det redan är jul! Men det blir trevligt att träffa hela familjen imorgon! Känns som det var flera år sen sist, men det var bara några veckor.

Har ändå hunnit att träffa dom flesta, mina systrar, fem syskonbarn, maK, Ingrid, Josefina och dom jag inte träffar imorgon har jag ringt till.. fast det är väl nästan bara min faster jag inte träffar imorgon, så jag ringde och önskade god jul.

Här går dammsugaren på, det dammas och det fixas lite med mat. Jag har fått order om att jag ska vila.. Ganska skönt faktiskt ;) Men lite får jag nog plocka i ordning i mitt rum. Och sen får jag ta mig en dusch, försöka få ordning på mitt trassliga hår och byta nagellack. Sen är det klappat och klart! ;)

Kvällen kommer avslutas med "Vem kan slå Filip och Fredrik", det är ju lite spännande nu när dom möter Stefan Holm ;) Och sen ska jag se på Änglagård - Andra Sommaren. Har längtat efter den filmen hela dagen! Haha..

Äh det enda jag ville säga var väl att jag är redo för julafton nu. Och självklart önska er alla en riktigt god jul! :)



Änglagård - En film från 92!!!!

Vet ni vad jag gjorde i natt? Jag tittade på en film som nästan är lika gammal som mig! Och det mina vänner, det händer väldigt sällan att jag tittar på äldre filmer. Den här filmen är från 92 vilket betyder att jag var 1 år när den här spelades in.

Filmen jag såg på var Änglagård. När jag pratade med min syster igår undrade hon om jag ville följa med på bio i mellandagarna och se på Änglagård - Tredje gången gillt. Jag älskar att gå på bio så jag svarade givetvis ja. Hon tyckte att det var bäst att jag såg de andra först, så i natt började jag med första filmen.

Jag satte igång den, kvaliten var inte något jag var van vid och ljudet lät som skräp, rent ut sagt. Så jag stängde av den och frågade mig själv "Är den här på riktigt eller?"... och det var den ju förstås! Så jag körde igång den igen och jag gillade filmen sjukt mycket!! Trodde aldrig att jag skulle säga det, men den var riktigt bra! Haha.. Och jag som aldrig någonsin kollar på filmer som är "så gamla".. Jag gillar nya fräsha filmer, med grym ljud- och bildkvalite.

Men jag längtar redan tills ikväll då jag ska kolla på Änglagård - Andra Sommaren. Har redan bläddrat igenom den lite och kvaliteten är bättre ;) Den här filmen är dessutom gjord 94 ;)

Har ni sett på Änglagårds-filmerna? :)





Fick min första julklapp redan i tisdags :)

Hej på er! :)

I morse vaknade jag av att syrran ringde och sa att hon skulle komma förbi och lämna en julklapp till mig, och sen dess har dagen rullat på. Jag och Felicia är hemma själva idag. Jag är ju sjuk som ni vet och det är Felicia också, hon har feber och hostar. Och ingen av oss kan laga mat när vi mår såhär.. Så jag kom på en smart idé!Att vi skulle beställa en pizza och få den hemkörd, så jag ringde och gjorde en beställning och sa att jag ville ha den till mitt hem. Men nä, då börjar dom köra hem mat vid 16-tiden! Attans tänkte jag, och kände hur min mage kurrade. Men vi fick pizza ändå, jag ringde syrran som fortfarande var kvar i stan så hon åkte och köpte en pizza till oss, så vi har haft en mysig förmiddag med pizza och "Vem kan slå Filip & Fredrik".

Och nu har jag precis slagit in lite julklappar, så nu är det fixat inför morgondagen. Har även pratat med Viktor en bra stund och förhoppningsvis ska vi ses lite senare sen. Mysigt! :)
Han var i stan och skulle klippa sig och tyckte att jag skulle komma dit, men jag var tvungen att tacka nej till det erbjudandet eftersom att läget är som det är. Annars hade jag givetvis dragit ner, jag har ju vinterjacka ;)

Nu till en annan sak! När jag låg på akuten fick Pontus ingen parkeringsplats så han fick snällt åka hem igen..Men han hämtade mig givetvis när jag var klar. När vi kom hem hade jag en julklapp som väntade på mig där hemma, som var från Pontus mamma! Hon ville veta hur jag mådde och hur det hade gått på sjukan så jag skickade ett sms och frågade samtidigt om jag fick öppna julklappen på direkten och det fick jag självklart göra.

Jag fick den här!


Bingo Rimérs bok! :D Jag har redan börjat läsa dom två första kapitlena och tycker att den verkar riktigt bra! Jag har ju velat läsa den här ända sen Bingo släppte den i affär, och nu äntligen har jag den :D Så kul!

Om en timma slutar Josefina jobba och då ska hon komma hit och hämta mig, så ska vi ta en tripp i bilen till andra sidan stan och hämta ett paket, vi har beställt lite extra grejer till våran Abtronic ;) Och sen ska vi förhoppningsvis en sväng till Markus och Ingrid så jag får lämna deras klappar :)



Andnöd

Hej på er!

Ja, jag lever faktiskt! Trots den tomma tystnaden så lever jag!

Jag har faktiskt inte haft tid eller ork till att skriva. Det har varit ett par händelserika dagar, det vill jag lova. Det började med att jag orkade ta mig till jobbet i måndags, skönt! Jag var där till fyra och dagen rullade på bra. Men när kvällen började komma fick jag mindre och mindre luft. Tillslut fick jag chippa efter andan, så jag tog ett par extra doser av min astma medicin och kunde sova lite under natten. Men under nattens gång lät jag som en kaffekokare, ni vet.. bubblar och fräser. Så min fina Pontus sov ca. två timmar den natten, stackarn!

Vaknade av att min klocka ringde vid åtta på tisdag morgonen, jag skulle på en intervju senare på förmiddagen. Jag börjar morgonen med en rejäl hostattack, och kan inte gå och får ingen luft. Så Pontus ger mig två alternativ, antingen åker vi in till Akuten eller så går han och lägger sig på soffan. Jag tycker det är obehagligt med sjukhus och innerst inne ville jag inte erkänna för mig själv att jag faktiskt var ganska dålig. Men jag insåg i alla fall att jag varken skulle klara av att sitta på en intervju eller jobba kväll så jag fick ringa återbud. Och en stund senare sussade jag gott i sängen igen.
När jag vaknade vid tolv var det ännu värre, jag var otroligt andfådd och kunde knappt få ur mig ett ord när syrran ringde vid samma tid. Då förstod jag att det var Akuten det fick bli ändå.

Jag gick ut till vardagsrummet där Pontus låg och sa att jag var tvungen att åka. Det blev snabba ryck, på med kläderna och iväg till bilen!
Väl där fick jag göra alla typer av prover, röntgas och inhalera. Personalen var riktigt duktiga, jag hade människor som sprang runt om mig hela tiden och körde runt mig i en säng. Det enda jag fick vänta på var egentligen provsvaren från alla prover, så det var skönt att det gick så snabbt. Jag har nån typ av infektion i kroppen, så nu ska jag äta mediciner och dricka en grym hostmedicin och så ska jag nog klara av det här också ;)

Jag är glad över att jag tog mitt förnuft till fånga och åkte in! Typiskt bara att det händer innan jul.. två jular i rad har jag haft uringvägsinfektion och den här julen har jag en infektion som gör att jag blir andfådd vid det minsta lilla jag gör och får dessutom sjuka hostattacker.

Nåja, det ska ju bli bättre i alla fall!

Och i eftermiddags var det dags för mig att ta tåget till Skara. Hade förberett mig på att jag skulle sitta fast i flera timmar men nej, som tur var blev det inte så! Tåget var bara en halvtimma försenat och när jag väl kom till Skövde blev jag hämtad av Josefina.
Hela familjen blev involverad i min hemkomst, jag visste ju att jag inte kunde gå i en hemsk kyla hem till berget jag bor på.. Så snällt av alla som ville hjälpa mig hem!

Nu sitter jag hemma i alla fall. Och jag har redan hunnit med att träffa familjen här hemma och pratat massor med dom. Har umgåts lite med Josefina, har pratat med maK i telefonen och min andra systeryster i telefonen också. Känns skönt!  

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på film, men innan dess ska jag ta en slurk hostmedicin så jag kan sova i natten också! :)

Om ni undrar över rubriken så kände jag en gång en "rappare", ja ni vet en sån där amatörrappare som sprider sin musik över nätet och spelar in musiken i en hemmastudio som man knåpar ihop själv. Den här rapparen kallade sig för Andnöd och det kändes ju faktiskt ganska passande :) Fiffigt namn tyckte jag! Rappare rappar ju tills luften tar slut...Om dom inte är lika biffiga som 50 Cent dåra.. Haha, nu ska jag sluta svamla!

Imorgon ska jag visa er min första julklapp som jag redan har fått öppna!
Hörs då!



Inte bra vänner!

Igår blev jag så sugen på kantareller, det är så sjukt gott till fläskfilé tycker jag. Så jag köpte en liten burk som kostade mig 30 spänn! När jag sedan skulle öppna burken med konservöppnaren går den i tre delar! Jag försöker skruva ihop den, men delar flyger över hela bänken. Allt jag fick var ett litet hål i burken som gjorde att all "svampsaft" rann ut över bänken. Det är inte första gången jag och konservöppnare blir ovänner. Har nämligen "gjort" sönder en under ett tidigare tillfälle och då blev konsekvensen att mina vänner inte fick äta majs till Tacosen. 
I alla fall, jag stod och svor ett tag, jag köpte inte en dyr jävla burk kantareller för att stå och kolla på burken! Jag insåg snabbt att jag får nog steka lite champinjoner till fläskfilén. Och visst funkade det också! :)

Visade Pontus burken när vi hade ätit klart och med lite trixande fick han upp den! Det är bra att ha en man i huset! 
Min frukost bestod av kantarellmackor idag, och det var inte fy skam vill jag lova er ;)



Titta så gott!

På tal om att inte vara vänner. Jag, min hals och hosta är inte heller bra vänner. Det värker så förbannat i halsen! Och hostan gör så att halsen blir ännu värre. Jag försökte att sjunga med i en låt förut men nä, det funkade inte för att jag får inte ut ett endaste ord ur käften! Fan va irriterande det är. Jag opererade bort mina halsmandlar för att slippa alla problem med halsen. 
Och imorgon ska jag till jobbet och fortsätta min introduktionskurs. Jag undrar hur jag ska orka upp klockan sex? Hur jag ska orkar springa ute i en hemsk kyla i åtta timmar? Och hur jag ska kunna hålla fokus hela dagen när jag egentligen inte orkar nånting. 
Dessutom är det jul om bara några dagar! Jag har haft urinvägsinfektion över julen två år i rad och nu ser det ut som att jag kommer vara sjuk i stället? Ska åka hem till Skara på onsdag och att sitta på ett iskallt tåg med hosta är inte så pepp! Åh, jag hatar det här.  

Men Pontus är världens gulligaste och ska köpa med sig Bafucin sen när han har slutat jobba. Då slipper jag anstränga mig i onödan i alla fall.

Vi får väl se hur allting artar sig. Nu ska jag fortsätta titta på Sopranos och sen förflytta mig till soffan när Gossip Girl börjar. Hoppas att ni har en bättre fjärde advent än vad jag har :)


ingen röst kvar..

Morrn på er! :)

Jag vaknade upp utan röst för en stund sen, är så hes så det låter som jag viskar. Och sen en hemsk hosta på det som får hela kroppen att värka. Pontus har dragit till jobbet men innan han gjorde det var han väldigt bestämd med att jag skulle ta en alvedon och vila idag. Han frågade också om jag ville ha halstabletter så han köper säkert med sig det ikväll :)
Jag tänker inte gå ut idag, här i Stockholm snöar det massor!

Men igår hade vi mysigt i alla fall. Vi åt fläskfilé, potatiskroketter och bea, och tittade på Robinson! Jag tyckte att fel person vann, jag tyckte att Helené eller Mats förtjänade en första plats mer än Erik. Men så kan det vara! Det var ändå rätt roligt program med så måga tävlingar.
Efteråt började en långfilm på 4:an, Mission Impossible 3, som vi såg. Den var riktigt bra! Har inte sett de föregående filmerna men det behövdes inte. Det här är exakt sånna här filmer jag gillar, spionagenter och action. Då kan jag drömma mig bort ett slag och önska att jag är spionagenten :)

Tänkte utvecklat inlägget mycket mer men jag orkar verkligen inte..

Men dagen blir nog till att bara fokusera på att vila så jag blir bättre. Vi får se om vi hörs sen!



Hofmästarn - Spiralen Går Runt



I natt när grabbarna tog ett litet break i låtinspelningen körde Rick igång lite musik. Han vet att jag är ett stort fan av Kapten Röd och att jag diggar svensk reagge/hiphop. Så, min snälla vän spela den här grymma låten för mig! Som jag blev förälskad i direkt. Det är Kapten Röd som har producerat låten och ja, den är fet helt enkelt!
Igår var det första gången som jag hörde Hofmästarn, jag visste ju att Kapten Röd har proddat hans låtar men det blev liksom aldrig tillfälle för att lyssna på honom. Men nu lär han säkert bli en ny favorit!

"Och när inte ens mitt paraply kan stoppa regnet
Och när man knappt kan förlita sig på hoppet längre.."


Om några timmar kommer Pontus hem och ikväll ska vi ha myskväll. Vilket innebär att titta på Robinson och käka god mat! :)
Vad har ni för planer ikväll? :)


tråkigt att vara sjuk på en lördag..

Igår skulle jag ta en liten powernap på en halvtimma, men jag vaknade upp efter två timmar! Haha.. Men jag var allt lite piggare när Pontus kom hem :) Efter vi hade käkat drog vi till några vänner och drack lite öl och spelade in musik. Eller ja, Pontus och Rick spelade in musik rättare sagt. Jag gillar att vara med när andra spelar in musik, det är kul att höra hur det låter och ser hur de gör det! Så vi hade en supertrevlig kväll och var hemma fyra i natt!

Men idag känns det inte lika kul, jag har så jävla ont i halsen, lungorna värker och huvudet sprängs snart i bitar. Det hjälper varken med alvedon eller astmamediciner. Därför tänker jag vara tråkig nu och gå och lägga mig igen, jag tänkte spendera dagen i sängen med massa serier. Och hoppas att jag känner mig bättre senare sen.


Ha en härlig lördag!

Powernap!

Det gick bra idag! Var på det där jobbet och fick gå brevid hela dagen med en trevlig tjej :) Om jag bara hittar bland alla gator och hus så kommer jag klara det här galant, tror jag!

Men shiit vad jag är trött! Har knappt inte sovit i veckan, antingen har vi varit uppe sent eller så har jag bara inte kunnat sova. Så nu känns mitt huvud som en tung och jag fryser så mycket att jag skakar. Jag funtar på att ta en powernap, så jag är pigg och glad när Pontus kommer hem ikväll :)

Det blev ett litet inlägg i alla fall, jag har säkert nåt kul att skriva när jag har sovit lite :)

woooh vilken dag!

Åh äntligen så sitter jag ner, är mätt i magen och för första gången idag finns det tillfälle för att chilla ner. Gick upp vid sex i morse och fram tills nu har det varit fullt upp. Jag har varit på jobbintervju, åkte hem och väckte Pontus, åkte till Solna för Pontus skulle dit på jobbintervju, frös ihjäl i bilen som jag satt och väntade (läs; sov) i, åkte till Pontus farfar, och när vi åkte därifrån fick vi åka tillbaks för vi glömde en nyckel och när vi tillslut verkligen bara skulle hem så körde vi vilse och det tog ungefär 1 ½ timma att komma hem! Galet.

Men förutom en förjävlig huvudvärk och trötthet så har dagen varit riktigt bra! Jag hittade till jobbintervjun och det verkade gå bra, jag skrev på ett anställningsavtal! Så nu är jag timanställd här i Stockholm :) Imorgon är min första dag, spännande! Hoppas innerligt att jag hittar dit bara ;)

Verkade som Pontus intervju också gick bra! Men närmare besked skulle han få inom ett par veckor :)

Nu ska jag gå och lägga mig hos min fina älskling som ligger på soffan! Vi ska snart se Robinson :)


hit och dit men nu är vi hemma!

Hej på er!

Dålig update idag men har knappt varit hemma. Förut drog vi ut till Solna där Pontus ska på jobbintervju imorgon, så vi hittar dit imorgon :) Sen drog vi vidare till Pontus farmor och farfar där vi käkade lite lunch och skrev ut våra CVn :) Och tillslut handlade vi foood! Så nu står potatisen och kokar för fullt på plattan. Blev så sugen på potatis, fiskpinnar och remouladsås idag, så det blir kvällens måltid.

Fick ett telefonsamtal förut från en trevlig tjej/kvinna från ett äldreboende här i Stockholm. Jag skickade ut mitt CV till lite olika äldreboenden och nu ringde den här kvinnan och hade läst mitt CV. Hon tyckte att jag verkade väldigt trevlig och skulle passa bra där men sen så frågade hon ju då om jag var undersköterska, och det är jag ju inte. Så hon kunde tyvärr inte ge mig någon tjänst, företaget har en plikt där de bara anställer undersköterskor. Så det var ju lite surt, men jag är glad att hon ringde och var så positiv när hon bara har läst mitt CV.

Ikväll ska jag ta en dusch, kolla på Maria Wern och lägga mig tidigt. Har en intervju imorgon och stället jag ska till ligger ganska långt bort och intervjun börjar redan nio på morgonen. Så jag får väl dra vid typ sju. Men det blir inga problem :)

Vi kanske hörs senare!

Min första tävling!

Jag tänkte att nu är det dags! Nu ska jag också tävla lite! :)




Jag tävlar om den här finfina ringen! :)
Det är www.eveliinajonsson.blogg.se , www.smyckenbyeveliina.blogg.se som håller i tävlingen och har gjort ringen själv! :)

Var med du också vettja! Tävlingen avslutas den 20/12 :)


 


Linas konsert

Tjenixen!

Igår berättade jag ju om en liten konsert jag hade här för Pontus. Han sitter och spelar och jag sitter och sjunger! Underbart roligt. Önskar att jag kunde spela in det.. Det blir många falska toner och mycket skratt. Men vi har kul och det är ju huvudsaken ;)

Nu har vi upprepat gårdagens händelse. Han tycker konserten var så bra igår så han ville höra lite till idag ;) Haha.. nemas problemas sa jag och började sjunga upp med min mörka och ljusa stämma.

Låtar som jag har sjungt för honom idag är bland annat...



Den här grymma låten av Petter och September! Jag visste att dom skulle göra musik tillsammans efter programmet "Så mycket bättre" så det kom ju inte som en chock direkt. Gillar den här låten starkt! :)



Och den här låten! You'll never walk alone! Har nästan en hel familj som gillar Liverpool och brushan avgudar dom så det är väl inte så konstigt att jag också har blivit ett fan. Har till och med en Liverpool tröja hängandes på väggen. På ryggen är siffran 9, och ni som kan lite om Liverpool förstår att det måste vara Torres som är Liverpools number 9. Pontus tycker att låten är fantastisk.. säkert lite ironisk men det finns ändå hopp om honom ;)

Så, då ska väl jag sjunga vidare då :)
Natti kram på er!


En liten lista..

Passade på ett göra en liten rolig lista :) 

- Har du bra vänner och äkta vänskap? Det har jag verkligen! När jag är så mycket i Stockholm blir det som så att jag inte träffar mina vänner så ofta. Men vi hörs av på telefonen varje dag. Och när jag är i Skara så försöker vi träffas så mycket som möjligt.

- En speciell dag du minns. Jag har så många dagar som jag minns. Så nu väljer jag en av dem som jag har tänkt lite extra på idag. I somras skulle jag, Viktor och Josefina åka till Göteborg för att kolla på vår favorit Kapten Röd. Vi var glada och satt och pumpade Kapten Röd hela vägen till Göteborg. Vi var taggade till tusen!
Vi var i Göteborg flera timmar innan spelningen började så vi åkte till Josefinas vän och chillade ett tag. När vi skulle därifrån blev vi plötsligt jättehungriga så vi körde in på donken och köpte lite cheeseburgare. Helt plötsligt blev det väldigt bråttom så vi rusade ut till bilen och började köra mitt i kaoset i Göteborg. Vi visste knappt vart vi skulle eller vart vi skulle parkera. Jag satt och skrattade hela vägen, allt var så komiskt av nån anledning! När vi väl har hittat stället Kapten Röd skulle uppträda på var det fullt! Vi kunde inte komma in nånstans.. vi försökte till och med smita in men där stod det vakter. Så vi fick höra hans underbara röst men inte se, inte dansa och inte sjunga med. Vi var så jävla besvikna över att vi inte kom in. Men.. vi hade i alla fall roligt på vägen!


Vem ringer du när du är arg/ledsen? Pontus och maK är nog dom som får höra alla hemska svordomar.  

Vill du gifta dej? Åh, det vill jag verkligen!

Är du musikalisk? Jag skulle vilja skriva att jag är grym! Men nja, jag är väldigt intresserad av musik och har hållit på en del med det. Jag har rappat lite i mina dagar, skrivit massor av låttexter och nu på senare dagar har jag fått för mig att börja sjunga. Så jag har en inspelad låt där jag sjunger. Men, instrument och sånt där kommer jag inte så bra överens med.. Haha.

Vad dricker du helst när du är törstig? Jag har börjat dricka massor av vatten med is i. Men min största last här i livet är nog cola ändå. Cola i burk är det bästa en varm sommardag!

Biter du på naglarna? Jag har alltid bitit på naglarna för mina naglar har alltid varit så satans sköra. Men sen kom jag på konsten med att limma på lösnaglar så jag använde lösnaglar i över ett halvår. Mina naglar var nästan ruttna efter det så nu tar jag hand om dom på ett bättre sätt. Så nu är de starka och fina igen, och jag har slutat att bita på naglarna.

Har du någon gång gråtit dej till sömns? Jag tycker sånna här frågor är så löjliga! Men det har väl hänt, men det har väl alla gjort nån gång va?

Vad är det finaste du har fått? Oj va svårt! När jag var yngre och fyllde år fick jag ofta skor i present och jag älskar ju skor så det var grymt att få det! Och nu när jag tog studenten fick jag sjukt fina smycken av min faster, ett halsband och armband i silver. Precis som jag vill ha det. Jag hade dom smyckena på balen och det passade så bra! Så nu väntar jag på en fin tillställning då jag får använda dom igen!

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? Haha.. Jag skulle köpa en hel garderob! Det finns så mycket snygga kläder till killar! Men att bara vara en kille och förstå hur dom tänker vore väldigt underhållande och givande ;)

Snodde den av p0llys.blogg.se :)


fix och trix

Tjolahopp!

Igår bestämde jag och min älskling oss för att åka ut till Kungens Kurva och titta i affärer. Vi gick i alla roliga affärer, bland annat Elgiganten och Expert. Både jag och Pontus kan gå i sånna affärer i flera timmar utan att tröttna. Man kan ju testa så mycket i sånna affärer! T.ex. kolla hur 3D tvn funkar med brillor, fett coolt! Men säkert jobbigt i längden. Pontus prövade alla massagestolar och en fotmassagemaskin. Haha..
Efteråt åkte vi ut till hans mamma och syster och spenderade kvällen där. Riktigt mysigt!
När vi kom hem så spelade Pontus Minecraft som han har blivit helt förälskad i. Jag däremot satt och sjöng hela tiden, så man kan säga att Pontus fick en väldigt fin konsert ;)

Idag gick vi upp tidigt och åkte ut till Tullinge. Nu har Pontus klippt av sig håret så nu ser man hans fina ögon igen :) Efteråt blev det en sväng in på Skärholmens Köpcenter där vi gick och spanade lite. Jag letade efter Pluras bok som heter Resa genom ensamheten, men fann den inte. Så jag får göra en beställning på Adbliris :) Vi sprang också in i Panduro där vi gick en bra stund. Det är en underbar hobbyaffär och det bara kliar i fingrarna. NU vill jag pyssla! Tog en katalog därifrån som jag och Ingrid ska kolla i när jag kommer till Skara igen ;)

Och nu har jag suttit vid datorn och fixat och trixat. Har skickat massa mail och ringt samtal. Så nu ska jag på två jobbintervjuer inom snar framtid :) Det betyder att jag får stanna kvar i Stockholm ett litet tag till, men det lider jag inte av ;) Kommer till Skara lagom till jul!


Vi är knäppa!


KAPTEN RÖD



Ni anar inte hur länge jag har väntat på den här låten!! Har bara suttit och lyssnat på snippet i flera månader, men nu finns det en komplett musikvideo och låt! Fan va underbart!
Jag är så uppe i varv att jag inte kan skriva nåt mer.. men lyssna och njut, Kapten Röd är G R Y M!


En propp har gått!

Kom hem för ett par timmar sen. Blev bara en liten sväng in på Gallerian där jag köpte den sista julklappen. Skönt att ha det klart :)
När jag kom hem och skulle tända lamporna var det bara en som funkade i hela lägenheten och datorn hade också stängt av sig. Men sen efter en stund visade det sig att det hade gått en propp så det löste sig! Tur det! Jag började till och med tänka i banorna att jag kommer få stå och laga mat i kolsvart mörker. Undra hur maten hade blivit då liksom? Jag ser sjukt dåligt i mörker även fast jag äter mycket morötter... ;)
På tal om middag, snart tänkte jag förbereda middagen så den är klar när Pontus kommer hem och så jag kan se på Gossip Girl utan att behöva passa maten. Idag ska vi äta schnitzel, ris och gräddsås, min nya favorit!

Imorgon har jag och Pontus bestämt att vi ska hitta på nå kul. Eller.. vi har ju alltid roligt i och för sig, men hitta på nåt ut över det vanliga typ. Vet dock inte vad bara, gå på bio? eller museum? jag hade lätt velat gå på musikal eller liknande! Hm, det tåls att fundera på! :)



12 december

Hej! Jag vaknade nyss, bestämde mig för att ta en sovmorgon idag. Jag känner mig inte helt fit for fight nämligen, känns som en klump i halsen, täppt i näsan, öronen bråkar lite och jag är himla trött hela tiden!
När Pontus drar till jobbet brukar jag alltid följa med honom till dörren och ge honom en hejdå-puss.. men jag orkade inte ens det i morse.

Nåja! Igår hände inte så mycket. Vi käkade mat när Pontus kom hem och tittade på sista avsnittet av Så Mycket Bättre som är så grymt! Efter programmet började en långfilm på 5an som jag och Pontus pappa kollade på. Den va sweet! Efter filmen gick jag och la mig i sängen och tittade på ett avsnitt av Sopranos innan det var läggdags. Så man kan ju säga att det var väldigt lungt igår, men det var behövligt tror jag :)

Nu ska jag skynda mig! Tänkte nämligen göra i ordning mig och dra ut. Är sugen på att kika in i Panduro om den affären har öppet på söndagar vill säga. Sen måste jag köpa lite hårspray också.
Solen skiner över Stockholm idag men tråkigt nog är det hela -7 grader ute ändå!

Hörs sen!




När man går till hemköp händer det grejer

Var precis ute och handlade bacon som fattades till kvällens måltid. Träffade på en man som var ute och promenerade med sin hund och han undrade vad det var som stod på ryggen egentligen. Förstod ju genast vad han menade eftersom att jag köpte min fina jacka nästan bara pågrund av att ryggen är så ball. Älskar tryck på rygg! haha..

Konversationen löd;

Lina; Haha, det står WeSC. Det är ett stort klädmärke..

Mannen; Jaså? Vad för typ av kläder menar du att de gör?

Lina; Street/Skejtkläder gör dom.

Mannen; Jaha, och det springer du runt och gör reklam för?

Lina; Nja, asså...Jag tycker att de gör snygga kläder.

Mannen; Okej, då vet jag.

Lina; Haha..

(Väntar på att han ska fråga nå mer.. och tittat lite frågande på honom)

Mannen; Hejdå!

Lina; Haha hejdå!

Haha.. Om ni hade hört hur han hade låtit fo' real så att säga så lät det ungefär som att han trodde att jag var med i en liga. Han vände till och med på mig (så att jag stod med ryggen mot honom) och tittade väldigt noga.. haha. Men jag gillar sånt här! När människor vågar prata med varandra trots att man inte känner dom :)



Så här ser min snygga jacka ut på ryggen! Inge konstigt alls.. egentligen :)




Daniel Adams-Ray

Tog en liten paus i mitt pärlande, men det blir nog himla bra tror jag ;) Körde igång min Spotify-lista, i slutet av listan har jag hela Daniel Adams-Ray album och det är så jävla grymt! Tänkte efter en stund och kom på att det är den 11 december idag. Jag skulle egentligen gått på Daniel Adams-ray konsert idag som äger rum här i Stockholm. Jag har längtat och peppat men när konserten börjar 16.00 och har 13 årsgräns så försvann min glädje. Aldrig att jag ställer mig på en konsert på eftermiddagen med ett gäng barn! En vän som jag skulle gått med tyckte att det var synd att jag inte har fyllt 20 än. Daniel Adams-Ray har nämligen en annan konsert här i Stockholm med 20 årsgräns. Lika illa det, i alla fall för min del. Varför spelar han inte på normala ställen där 18 åringar får komma in? Så jävla värdelöst! Men det kanske kommer.. :) Hoppas!

Jag får ha min egna Daniel Adams-Ray konsert här hemma helt enkelt!



Älskar den här låten! Lär säkert aldrig tröttna på den..
Hela texten får mitt hjärta att slå lite snabbare men speciellt dom här raderna;

Ställ oss båda på en våg och snart så flyger du bland stjärnor
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta
Ta mitt skimmer, för jag brinner, du är blott en blek lanterna
Jag har gjort det här så länge, jag kan lika väl fortsätta
Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om





Här är en annan grym låt av Adams-Ray. Den här låten får mig att vilja skriva egna texter och spela in musik själv igen. Älskar sånna här typer av texter!
Första versen i den här låten är så grymt bra!


Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå, så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvägs jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa med vet inte vad det är för låt


Alla låtar på hans platta är feta! Den här var bara två av dom bästa ;)
Jag har inte varit på konsert sen oktober förra året då jag såg Rise Against och jag längtar verkligen till att få på konsert snart. Det är det bästa jag vet!


11 december

Halloj! Igår var det Idolfinal och att Jay vann var inte så otippat faktiskt. Jag och Pontus sa redan bland de första avsnitten av Idol att Jay skulle bli vinnaren, och han är värd första platsen också! Han är riktigt grym!
Men jag har faktiskt tröttnat på Idol, det börjar bli väldigt uttjatat..

Nu har jag varit vaken ett par timmar, Pontus drog till jobbet förut och jag tänkte lägga mig och sova igen. Men jag hatar egentligen att sova länge, jag vill få så mycket som möjligt gjort om dagarna! Men idag har jag inga planer än så länge. Jag har ätit frulle och tittat på Kenza och Tyra Show, senare ska jag duscha och försöka ta en promenad ute.

Men nu ska jag nog plocka fram Pontus pärlor och pärla nåt fint! Förra året vid den här årstiden bodde vi typ i Leksaksaffärerna och Panduro, vi köpte massa pärlor och plättor för att Pontus fick nå ryck och helt plötsligt skulle börja pärla. Pontus är en kreativ person så jag tyckte bara det var roligt att han utvecklade sig lite! Men idag ska nog jag pärla nåt fint och lyssna på bra musik :)


Telefonsamtal, HighWon, Pontus och Mat

Nu mår jag lite bättre, bara lite huvudvärk kvar men jag tror att jag behöver äta lite och det ska jag göra snart :) Pontus slutar åtta så snart är han hemma!

Mitt största bekymmer idag har varit vad jag ska laga för middag. Har fortfarande inte kommit fram till något så det kanske blir pasta och köttbullar, jag gillar det! Idag ska jag göra efterrätt, kladdkaka blir det! Har varit sugen på det heela dagen så det måste få bli en kladdis! ;)

Annars då? Jag har kollat lite på Nobelfesten och pratat med min fina Josefina i två timmar :) Mysigt!
Men nu har jag lite bråttom om jag ska hinna laga mat och baka innan Pontus kommer hem ;) Kladdkakan ska bli en överraskning! Han gillar sånna överraskningar så jag kommer nog få en puss extra ikväll, haha!

Tänkte dela med mig av en låt. En låt som jag redan har lagt upp här men som jag tycker att ni ska lyssna en till gång på ;) Den är G R Y M!

HighWon - Från Hjärtat


Ljusen är tända för dom som har lämnat
Vår plats, så snabbt, Gud vad jag längtar
Jag lovar att bättras, trots allt
Känner mig inte ensam, jag hoppas att vi träffas
Jag behöver endast dom som har bränts fast
Gått in i hjärtat, ni känns i varje hjärtklapp
!

Tok-älskar refrängen!


Sjuk?!

Och då var man i Stockholm igen då :) Igår när vi kom fram spenderade vi kvällen i Tullinge hos Pontus mamma och syster. Vi käkade mat och kollade på Robinson. Det var riktigt längesen jag var där så det var riktigt kul att träffa dom igen! :)

Idag har jag varit sjukt seg, känner mig lite hängig faktiskt. Är väldigt trött, har ont i huvudet, känner mig yr och har sjukt ont i kroppen. Hoppas att jag inte blir sjuk utan att detta bara är något tillfälligt. Jag har i alla fall inte hittat på så mycket idag, bara lagat lite frukost/lunch och tittat på Gossip Girl. Det lär bli lika lungt resten av dagen, ska försöka att samla krafter tills Pontus kommer hem vid åtta. Jag hoppas på en myskväll med god mat och Idolfinalen.
Frågan är bara vad man ska hitta på att äta? Pontus sa att jag skulle överraska honom... svårt! Ska nog kika på lite recept på nätet så man blir lite inspirerad :)

Hej så länge!



FULL RULLE

Heeej på er! Oj vad dom senaste dagarna har gått fort.. Vi åkte ju till Skara i måndags, vi var här sex på kvällen och då blev det monopol hos maK och Ingrid :)
Och i tisdags hade vi en heldag med maK och Ingrid, på förmiddagen åkte vi runt och gjorde ärenden och på eftermiddagen och resten av kvällen hade vi spelkväll :) Vi spelade Diamanten och Monopol. Det var flera år sedan jag spelade Diamanten senast så de va riktigt kul att spela det igen.

Och igår var första dagen vi låg kvar i sängen och drog oss och chillade fram till klockan blev fem då vi skulle ut och käka med Josefina. Alltid lika mysigt! :)

Men idag är det torsdag och det innebär att vi ska dra till Sthlm! :) Min fina Pontus ligger här i sängen och sover så sött, han behöver sova lite till då det är han som får köra så långt. Nu måste jag packa lite, men vi hörs senare!






Intervju, check!

Tjolahopp gummisnopp! :)

Jag kom hem för en stund sen.. vet ni vart jag har varit? Hehe..jag har varit på min första jobbintervju! Jag var riktigt nervös igår, benen nästan skakade.. Men idag var jag sjukt peppad och vaknade på mitt allra bästa humör :) Så jag tror faktiskt att intervjun gick bra! :)

Nu står Pontus i duschen och jag är vrålhungrig, så jag ska laga lite mat innan vi drar! Verkar som att vi ska ta bilen till Skara idag :) Kul med roadtrip och att jag äntligen får åka i den lilla gulliga Forden ;)

Jag har så sjukt mycket packning!! Eftersom att jag åkte hit i skinnjacka har jag med mig typ fyra tjocka tröjor, bara det väger mycket och tar stor plats. Sen har jag typ tio påsar med olika saker i alla.. och en handväska på det med min lilla dator i plus matteböcker.. Skönt att jag får komma till Skara med bil. Det hade varit katastrof att ha med sig så mycket packningen på tåget :P

Håll tummarna för mig nu angående jobbet! Puss

Klet i massor

Hej på er! :) Igår var det fullt upp, när jag kom hem från shoppingen pratade jag lite i telefonen innan jag börja förbereda middagen. Jag skickade iväg ett sms till Pontus och frågade om vi skulle äta klet till middag. Och det ville han förstås, för klet är hans favorit ;)

Klet är enkelt att göra och är verkligen supergott! Det består av kokt ris, stekt bacon och örtsås. Man blandar ihop allting i en form, toppar med ost och kör in den i ungen på 200 grader. Där inne ska den vara tills osten har smällt och fått lite färg. Jag brukar alltid steka champinjoner och Pontus äter färska chaminjoner till det :)

Efter att jag hade förberett middagen visste jag inte riktigt vad jag skulle göra. Så jag langade iväg ett sms till en vän och det slutade med att jag helt plötsligt hade tre grabbar här uppe som ville ha mat. Dom älskade också kletet! Och dom tyckte att det var väldigt roligt att äta upp Pontus mat, haha. Efter att vi hade ätit så drog jag ner alla till affären för att köpa mer bacon och sås, och lagade en ny form med klet till Pontus ;)

Resten av kvällen spenderades med lite öl och massa snackande! Vi hade riktigt trevligt faktiskt. Det var lungt men ändå nice!
När jag och Pontus skulle röra oss hemåt fick jag äntligen se bilen som Pontus köpte för tre veckor sen ungefär. Jag har bara sett den på bild tidigare.. Men den var hur fin som helst! Jag fick till och med sitta i framsätet medan vi beundrade den fina bilen ;) Nu fattas bara att jag får åka i den!

Nu har jag massa att göra. Har världens största disk att ta hand om, måste ge mig ut i affärer idag igen och i eftermiddag ska jag hälsa på Pontus farmor och farfar. Men först måste jag få i mig lite frulle :)

Ciao!


Shopping!

Heeej! Nu är jag hemma efter en shoppingrunda! ;)

Det är verkligen så att man fryser mer när man blir äldre. Trodde bara att det var en dum myt så därför har jag sprungit runt i skinnjacka på vintern i kanske tre-fyra år. Men den här vintern har nästan tagit död på mig för att jag har haft så lite kläder på mig. Jag fryser nästan alltid nu för tiden så det blir extremt mycket värre att gå ut när det är 19 minus grader.. Så jag tog tag i saken! JAG HAR KÖPT EN VINTERJACKA! Och inte vilken som helst utan världens snyggaste som är från WeSC.

Besökte min favoritaffär WeSC på Kungsgatan där jag hittade jackan direkt! Jag tog ner den, prövade den och bestämde mig direkt för att den skulle bli min. Som ni har sett så funderade jag på att köpa en jacka i plommonfärg men jag är sjukt mesig med färger, det måste alltid matcha...så jag kom fram till att en plommonfärgad skulle bli svår att gå omkring i. Därför blev det en svart! Men jag är sjukt nöjd trots den dyra prislappen, för den här jackan kommer jag att kunna ha i flera år :) Och jag kommer att kunna gå ute utan att frysa ihjäl! Jag behöver aldrig mer tänka "tänk om jag hade en varm vinterjacka nu.." och det känns gött kan jag lova!

Jag köpte även en Liverpool mössa till brorsan, ett par jeanstights till mig, varma vantar (mina skinnhandskar är ingen heller hit i -19 grader), den tredje boken om Stockholms morden av Lars Bill Lundholm. Har tidigar läst Östermalmsmorden och håller nu på med Södermalmsmorden.. och idag köpte jag Kungsholmsmorden. Köpte också ett par julklappar!

Men det verkar som att jag får ta mig ut i affärerna imorgon också. Syrran vill nämligen också ha en Liverpool mössa, haha. Yepp, min familj är Liverpool nördar! Förra året köpte jag en Liverpool mössa till min andra brorsa.. haha. Ska även springa in i en leksaksaffär och hitta nåt roligt till Meya i julklapp ;)

Var inne en sväng på Gallerian och såg Kenza lite hastigt. Men hon är lika fin i verkligheten som hon är på bilderna/Kenza och Tyra Show. Men det var faktiskt inte så mycket folk inne i guldfynd.. Folkmassan hade nog lagt sig lite när jag var där.. hon hade trots allt varit där i ett par timmar då :)

Jag är i alla fall sjukt glad över min jacka! Jag har haft en riktigt bra dag trots att jag har gått omkring själv :) och snart kommer Pontus hem! :)


framme i sthlm

Åh, idag vaknade jag upp bredvid min älskling här i Sthlm. Så jävla härligt!

Tågresan gick faktiskt väldigt bra igår. Hade förväntat mig att jag skulle sitta fast där hela natten... Men lite efter nio var jag här och då käkade vi, kollade på den sista snutten av Idol och bara pratade. Mysigt! :)

Nu är Pontus på jobbet och jag börjar känna mig lite tröttis.. Men idag måste jag verkligen titta efter en vinterjacka och jag ska leta tills jag hittar en! :) Läste på nätet att bloggerskan Kenza kommer till Gallerian idag, så där lär det ju vara mycket mer folk än vanligt. Så just nu sitter jag och funderar på vart jag ska ;)

Nu måste jag käka lite frulle och göra ordning mig innan det är dags för en tripp i affärer. Vi hörs senare! :)

Sthlm IDAG!!

God morgon alla gulliga! :)


Har varit uppe i lite mer än en timma och börjar få kontroll på läget nu. Har packat och sånt där kul ;) Idag åker jag! Det blir nice! :) Jag ska vara framme i Stockholm nio ikväll om tåget inte blir försenat. Så det här blir mitt enda inlägg idag, för när jag kommer fram vill jag bara mysa med min älskling som jag inte har träffat på flera veckor :)


Nu måste jag skynda mig! Ciao så länge! :)




Massa bilder!

Jag har ganska tråkigt så jag började titta igenom min dator och hittade massa bilder! Det är inte ofta jag tittar igenom bilderna men varje gång jag gör det så tänker man tillbaks och blir varm i hela kroppen. Så nu bjuder jag på några bilder.


Lilla Meya som bebis! Så otroligt söt!...fast det är hon ju fortfarande ;)


Grym bild från min första sommar i Stockholm.


Min finfina mään :)


Det märks att jag gillar WeSC och lila va? ;)


Två av mina favoriter innan vi skulle se Maskinen.


Haha.. sitter i kön till AC/DC i Göteborg och shit va det regnade!!


Delar av min bok som jag satt och skrev varje natt i nästan ett års tid!


Men den trycktes och jag blev nöjd med resultatet!


Åh mitt fina halsband som jag aldrig tar av mig!
P står för Pontus och L står för Lina.. inte Peace and Lovet alltså.. hehe ;)



Fick vara modell för en dag med mina vänner. Haha.. det var inte riktigt
min grej.. jag stod mest och skrattade och inte visste hur jag skulle agera.
Men det var självklart en upplevelse!



Oj vad jag saknar den hårfärgen som jag hade då! Det här var för ganska
exakt ett år sedan. Jag vill ha tillbaks både färgen och längden. Nu är håret
nästan dubbelt så långt...

Har givetvis massor av bilder att visa, men vi börjar med dom här.. för nu börjar Robinsson ;)




en dag med systeryster

Idag har jag varit hos tandläkaren, har skjutit upp min tid sedan i juni men idag tänkte jag att det var lika bra att ta tag i det. Fast, om jag inte hade fått skjuts så hade jag nog inte gått ändå.. haha.
Men det gick jättebra! Fick till och med beröm för att jag hade skött tänderna så bra, dessutom såg tandköttet också bra ut. Så det var en stor befrielse!

Knallade snabbt till stan för att uträtta några ärenden men det gick väl som det gick. Så jag skyndade mig vidare till maK och Ingrid, vi satt och snacka i en timma innan det var dags för lunch med min syster och två fastrar. Vi käkade thai-buffé och snackade. Riktigt trevligt! Thai-buffén på Da Vinci här i Skara är supergod! Kostar 70 spänn och man får äta tills man spricker, om man vill! ;)

Efter lunchen drog syrran med mig till hennes jobb, där jag också har jobbat lite. Det var avskedsfika för en arbetskompis så det blev lite tårta där.

Och för ett par timmar sen kom jag hem! Har hjälpt min andra syster att plocka i ordning lite här. Det är nämligen nån här idag och har en hudvårdsklass för Mary Kay.

Jag har haft en riktigt bra dag! Mina dagar är som bäst när jag får träffa människor och bara chilla med dom eller hitta på något kul!

Ujujuj, va många systrar och fastrar det blev i inlägget. Men har man stor familj, så har man ;)




Låååång dag

Det kom en kväll i slutet på den här dagen också. Det har varit en sjukt seg dag, jag har varit så himla trött! Det har inte hänt så mycket idag, jag och syrran har städat lite. Och nu sitter jag här med min Abtronic som vibrerar på magen. Det kittlas lite men man vänjer sig ganska snabbt faktiskt! ;)


Jag har beställt tågbiljetter till Stockholm också. Fyfan om det blir försenat! Jag är framme nio på kvällen och lär inte vara upplagd för att komma fram ännu senare till min älskling. Har ni läst Aftonbladet idag? Det står om ett tåg som gick sönder, så det var massa människor som fick evakueras till ett annat tåg. Det var trångt, folkmassan var enorm och tåget de fick hoppa över till gick ju också slut efter att de hade kört en kilometer. Så dåligt! Så nu håller jag tummarna för att SJ rättar till tågen tills på fredag.

Nu har jag kollat på Halv åtta hos mig och klockan nio blir det Maria Wern :)

Imorgon har jag fullt upp hela dagen. Först blir det ett besök hos tandläkaren, en lunch med min syster och fastrar och sen kanske en fika på jobbet, syrran vill så gärna att jag ska följa med. Full rulle hela dagen alltså. Men det blir kul! :)

Kram på er så hörs vi imorgon kväll!


-19 grader ute och världens dimma



Såhär såg det ut klockan tio i åtta i morse här uppe på Skaraberg.
Mellan husen går en väg som man knappt inte ser för all dimma...
och som om inte det skulle räcka? nä, vi lägger på -19 grader så har vi en underbar morgon!

Jag skulle egentligen tagit en promenad med Ingrid efter min lektion. Men Emma var gullig och erbjöd mig skjuts hem så det fick faktiskt bli så. Ringde till Ingrid så fort jag kom hem och kände mig lite elak, men hon förstod! Det är nog ingen som vill vara ute frivillig i det här vädret..

Jag däckade i sängen i en timma och jag sov så skönt! Sov ju nästan ingenting i natt så nu känner jag mig lite piggare. Fast jag ser nog väldigt nyvaken ut.. titta här!



Här sitter jag med min frulle! Knäckemacka med smör och grillkrydda,
så otroligt gott! Och ett glas mjölk till det också. Det är typ bara till det här
jag dricker mjölk. Knas!

Är i alla fall nyvaken och håret står lite åt alla håll.. haha. Men nu ska det bli tempo på Lina! Alva kommer hit om ungefär tjugo minuter och tills dess ska jag skala av mina fingrar.. fast jag ska ju förstås försöka att skala potatisar. Men vi är inte så bra vänner, jag och skalaren..

Hörs sen!



1 DECEMBER!

Godmorgon! :) Ni undrar säkert vad jag gör uppe 07.40, men det är ju faktiskt så enkelt att jag har skola idag. Men blir hämtad i bil idag, skönt!

Usch, idag är jag så jävla trött om man får uttrycka det så. Jag somnade väl ungefär för tre-fyra timmar sen, och då hade jag legat och läst i typ två timmar och försökt att bli trött. Det funkade inte riktigt i natt och det känns i mitt huvud och ögon idag. Blä!

När jag låg vaken i natt så kom jag på att det är faktiskt 1 december idag! Sjukt! Julkalendern började imorse och Felicia ropade att den verkade bra, jag ska nog ta mig en titt på den ikväll.

Men nu måste jag åka! Hörs sen :)






RSS 2.0