SJUK

Jag tittar in här för att be om ursäkt för den låga uppdateringen samt inga svar på era kommentarer. Men jag har blivit så himla förkyld. Jag försöker i alla fall jobba och det är precis så att jag orkar det innan jag ska hem och måste ta mer alvedon.

Min älskling är världens bästa i alla fall. Idag när jag slutade jobbet stod han med bilen utanför så jag fick åka bil ända fram till dörren. Och nu är han och köper mer alvedon och mat. Jag hade planerat en fin måltid idag men orkar inte stå och laga mat.. Det får bli en så fort jag är frisk i stället. Det är tråkigt när inget blir som man tänkt.

Hoppas ni mår bra! Jag hör av mig så fort jag har mer krafter. Kram!






Rock n' Roll!

Oj vilken härlig kväll/natt vi hade igår! Vi började kvällen hos Rick med prat, musik och öl sen gick vi vidare till Medis där vi hookade upp med andra vänner för att tillsammans gå till Bondegatan och en bar som heter Retro. Jag var inte överdrivet glad när vi var ute och spatserade, det var en obehaglig kyla och halt på marken. Men så fort vi kom in till Retro drack jag min första öl och kände att kvällen skulle bli toppen ändå. Vi fick en grym service inne på Retro och där stannade vi tills det stängde.

Vi tog en taxi till Gamla Stan och hade en riktigt skön taxichaffis. Vi var fem personer som skulle med, så en av grabbarna fick lägga sig över oss i baksätet och en av de andra snubbarna gjorde en ny version av låten "I wanna rock" och sjöng i stället "Jag vill ha rööööv". Taxichaffisen skrattade hela resan till Gamla Stan, haha.

I Gamla  Stan gick vi till After som var soft som fan. Spelade ganska bra musik som vi sjöng till resten av kvällen. Sen blev det slutligen en taxiresa till Hornsgatan där vi käkade lite Donken och sen drog hem till Rick igen. Anton och Pontus hade en fin liten nattkonsert med akustiskgitarr och sång tills det var dags för oss att dra hem.

Jag hade en riktigt lyckad kväll! Vi träffade dock aldrig födelsedagsbarnet som egentligen var planen :P




Klar för idag!

Och därmed var städningen avklarat, nästan i alla fall. Jag har plockat i ordning på kläder och papper som har legat överallt i hela lägenheten, samt torkat ur i kylen. Nu är det bara golvet och toaletten kvar men det får jag ta imorgon. Nu kokar jag ett ägg, blev så sjukt sugen på det och jag kom på att jag har faktiskt inte ätit nåt än, till det blir det ett avsnitt av Sopranos :)


Ikväll är det prat om att vi ska gå ut och dricka lite öl, vi har en kompis som fyller år och då är ju tanken att vi ska fira honom ute på en pub. Men jag vet inte hur det blir än, det vore i alla fall roligt! Jag har inte träffat snubben sen i sommras... Dessutom är det alltid nice att spendera fredagskvällen med ett par öl :)


Musik och städ

Vilket vinterland vi har fått igen! Jag tycker att det suger.. För att komma till vår lägenhet måste vi ta oss upp för en enorm backe, bilen kom inte upp för den igår, och jag kom knappt inte ner. Bussarna här i Stockholm har inte fungerat på hela morgonen, tror att det varit likadant med pendeltågen. Tunnelbanorna har nog fungerat hyffsat. Min slutsats är att snön bara försvårar saker och ting för oss. Hehe..
Imorgon börjar jag jobba 07.00, jag kommer få panik om bussarna inte fungerar då.. Jag får hoppas på det bästa :)

Idag tänkte jag spendera dagen inomhus. Jag tänkte köra igång bra musik och röja undan här. Slänga massa saker som bara tar massa plats och dammsuga. Det är alltid skönt när det är gjort :)




Serum för ögonfransar

Nu tänkte jag tipsa om en fransnärings produkt som jag har hört ska vara toppen. En kompis till mig kör med den här produkten och till och med jag ser att hennes fransar har blivit tätare.

Var ni också inne i en period då ni ville ha en Neulash? En Neulash förlänger fransarna och gör de täta. Många kändisar använder det här serumet och jag läste i Bobbys blogg att han var tvungen att klippa fransarna för att de blev så långa. Jag och mina kompisar var sugna på att införskaffa oss varsin Neulash men tyckte samtidigt att den var för dyr. Nu har jag hittat en liknande produkt till bra pris som ska vara bra.

Den heter Talika Lipocils Eyelash Conditioning Gel och finns på eleven.se



"Ögonfransgel med borste.

Redan efter de första appliceringarna ser du en positiv effekt på dina ögonfransar; de blir glänsande och blanka. Efter avslutad behandling på 28 dagar har dina fransar blivit upp till 2,5 mm längre."

Pris för den här är 199:- och räcker i 6 månader. Finns som sagt på eleven.se

Jag har också läst recensioner om den på nätet och har inte hittat en enda missnöjd kommentar. Jag tänker beställa hem en sån här så fort jag har fått min lön. 199:- känns som ett bra pris för ett serum, inte alltför dyrt och om den funkar så är den säkert värd vartenda öre :)




Marabou Mango

När jag hade vinkat av min vän vid tåget gick jag vidare till Pressbyrån för att köpa tuggummi. När jag går ut därifrån ser jag nåt i ögonvrån som ser väldigt spännande ut. Jag stannar och tittar och ser att det nu har kommit en Marabou Mango! Det låter jättespännande och gott tycker jag. Ångrar som fan att jag inte köpte nån bara.. Det hade varit perfekt med lite choklad ikväll.

Nån som har testat den? :)



Gillar att det är så härliga färger på omslaget! :) Ögonen gillar verkligen den här, så där hade dom tänkt till..dom rackarna ;)


Hjärtats dag

Snart ska jag bege mig ut i snöstormen för att möta upp Louise och ta en fika innan hennes tåg går. Men nu minuterna innan så försöker jag planera en fin alla hjärtans dag måltid som jag tänkte laga till på måndag. Funderar på kycklingfilé fylld med fetaost och inlindad i bacon, till det blir det säkerligen en potatisgratäng eller potatis och grönsaker i ugn. Tänkte också göra en efterrätt för att lyxa till det riktigt ordentligt, det blir säkerligen en kladdkaka för det är sjukt gott! Som måndagen ser ut nu så kommer vi bara ha en lugn och skön dag, vi har inte planerat något. Men bara en god middag, tända ljus och en film räcker gott och väl känner jag. Jag är ju inte så mycket för sånna här dagar eller högtider ;)

Har du några planer för alla hjärtans dag? :)





The Sopranos

Nu har min kära pojkvän dragit iväg för att åka snowboard. Än så länge har vi ingen snö i luften men jag tror att snöstormen även kommer nå Stockholm senare på dagen, hoppas att han tar sitt förnuft till fånga och åker hem då ;)
Jag däremot tänkte ligga och chilla till några avsnitt av Sopranos innan det är dags för mig att möta upp Louise vid fyra :) Lite lagom lugn dag det här!

Vad gör ni för kul idag?


En serie som jag tittar flitigt på och som är grym. Är på näst sista säsongen nu.


Kalas hela dan'!

Här har det varit tomt hela dagen men nu ska jag berätta lite kort för er vad jag har sysslat med. För gått under marken har jag icke gjort, jag har snarare haft häcken full ;)

Började med en timma på arbetsförmedlingen och det suger att sitta där en timma tre dagar i veckan. Är inne på min andra dag och jag börjar seriöst fundera på att skriva ut mig därifrån. Men det var egentligen inte det jag skulle prata om nu..

När jag var klar där sprang jag och köpte lite nagellack, kände för en fin färg till min fina tröja som jag köpte igår.

Från vänster; Ett toplack, Nagellacket som matchar min tröja och det
tredje är ett guldfärgat som jag tänkte ha när jag jobbar. (Får egentligen inte
ha nagellack men det här är så diskret så det blir nog bra).

Sen var det dags för att åka och fira min pojkväns mamma som har födelsedag idag. Det var riktigt trevligt! Vi kom dit med fyra paket, ett megastort och tre mindre. Hon blev nervös och undrade vad vi nu hade hittat på men blev väldigt glad när hon fick se vad det var i, nämligen;

En Tassimo! Super-kaffekokaren. Och kapslar (där kaffet är i) i alla olika smalker och former.


Jag vill själv ha en sån här nu, trots att jag inte dricker kaffe. Jag kan ju dricka kaffe och det är mycket roligare med en sån här apparat! ;) Jag smakade på en varmchoklad av Marabou som maskinen kunde göra i ordning och den var riktigt god.

Kvällen fortsatte med natchos och tårta och massa prat. Jag tror, hoppas och nästan vet att hon hade en riktigt bra dag! :)


Max Factor Smoky Eye Effect Eyeshadow

Jag har fingrat lite på Max Factors nya produkt, som är två ögonskuggor på ett stift. Tanken är att det ska gå väldigt lätt att skugga ögonskuggorna med den här produkten och att resultatet ska bli magnifikt (antar jag). Det låter superlätt när man läser hur man går till väga, en av skuggorna applicerar man på ögonlocken och den andra skuggan längs den globalalinjen samt över fransar.


För er som har missat så ser Max Factors nya produkt ut på det här viset. Min första tanke är att det blir kladdigt. När man tittar på den i affären ser den ungefär ut som ett läppstift. Har läst lite recensioner och en del säger att den är kladdig. Men den kanske inte blir lika kladdig om man använder en ögonprimer under?
Min fråga till er är; Har ni testat den här produkten? Och i så fall, är den något att ha?


På jakt

Idag har jag varit på jakt efter tröjor/tishor/toppar eller vad man nu vill kalla det. Enkla, fina bra tröjor som passar till det mesta liksom. Jag bor typ i en resväska nu där jag har ca. 7 tishor, 1 klänning och några hoodies. Det är ganska tråkigt på ett sätt då man använder samma kläder vecka efter vecka och måste tvätta så fort det är smutsigt. Så jag tog varvet i Gallerian idag men jag hittade ingenting. Men min älskling var gullig så vi tog bilen till Skärholmen och letade vidare. Men nja.. Vart finns fina tröjor liksom? Ingenstans. Jag vill inte ha vanliga svarta tishor, det är fint med lite tryck. Vi gick i alla fall in på MQ som nästan alltid har något att erbjuda, och visst fan hade dom det idag också :)

En fin tisha från Bondelid fick det bli, (att köpa en tröja är bättre än att inte köpa nån alls)


Det är en fin segelbåt på bilden :)
Pontus sa att den var ball, så den fick det bli! Jag tycker mer att den är..
vacker!


Stans bästa band

Maah homie Plura har gjort det igen! Nu här i dagarna i dagarna släpptes en samlingsskiva med Eldkvarns bästa låtar genom tiderna. Så nu ligger jag här i sängen med datorn på magen, och sjunger med i Pluras underbara låtar. Mitt hjärta dunkar lite snabbare när jag hör den här musiken, det är så fint och det känns verkligen att han sjunger från hjärtat.

Just nu spelas en låt där han sjunger; "Jag har gjort det igen, igen, igen", och jag kan inte göra annat än att hålla med! Han är en grym man!


... och en väldigt gullig man :)

Gör det du också, kör igång skivan och njut!


CK

Jag har länge suktat efter en Calvin Klein klocka, de är stilrena och grymt snygga. Jag använder aldrig klocka men dessa bilder får mig att tro att jag aldrig skulle vilja ta av mig den;





Hur snygga är dom inte?
Tänk att matcha med ett sånt här fint armband också;



Oj va fint det skulle bli :) Som ni märker så gillar jag smycken i silver. Jag tycker att det passar till allting och är mycket finare i guld. Gillar ni mest guld eller silver?


Go måndag

Hola amigos!

Vilken fullspäckad dag jag har haft, tog en sväng till jobbet och pratade med bossarna. Ska jobba till helgen igen och sen vet jag inte så mycket mer. Skönt att vara ledig lite i veckan :)
Sen tog jag tuben till Hötorget och besökte PanduroKungsgatan. Var nog där inne i en timma, hade svår beslutångest och det slutade med att jag kom ut därifrån med tio olika påsar ;) Har redan pysslat lite och jag tror att det här kan bli bra alltså. Det är lite pilligt men kul :)

Sen bestämde jag och Pontus oss för att åka och fixa en present till hans mamma som fyller år på onsdag :) Vi tror att hon kommer gilla det vi har köpt :) Vi púmpade luften i däcken på bilen och käkade lite på MAX. På vägen hem satt vi och sjön till Yours To Keep med Teddybears.

Bra start på veckan med andra ord. Hur har eran måndag varit? :)


En glad Lina-Lina i ett härligt vinterland.


Sista jobbdag

Jag skulle vilja skriva så mycket men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, så nu bjuder jag på ännu ett trist inlägg. Det suger, aight?
Jag jóbbade min sista dag idag, det känns såklart väldigt tråkigt men ska gå och snacka med bossarna imorgon och kolla om dom vill ha mer av mig ;) (Hade ett vikariat på en månad). Jag får helt enkelt hoppas på det bästa, för jag vill minsann inte besöka arbetsförmedlingen en timma varje måndag, tisdag och onsdag. Fyfan för det!

Efter att jag har snackat med bossarna i morgon tänkte jag göra stan. Jag är i stort behov av ett par nya sneakers, min stortå värker som in i norden då jag har fått nageltrång eller nåt liknande av mina älskade nike air force 1. Óch sen tänkte jag bege mig till Panduro, det kliar i fingrarna; dom vill pyssla.

Juste! Nu vet jag vad jag skulle skriva för flera dagar sen. I fredags hade jag och maah mään lite middagsmys på Donken som ni kanske minns. När vi sedan kom hem körde vi igång en film som var riktigt rolig. "Due Date" är namnet. Oj va vi skrattade, den rekommenderar jag verkligen :)



Vi hörs mer imorgon efter mina ärenden :) Nu är det tydligen en bra film på tvn som vi ska kolla in. Hej på er!


Jag dansar hellre utan skor

Hej på er!

Förlåt för en sån himla trist uppdatering som jag nu har gett er flera dagar i rad! Det ska bli ändring så fort jag känner mig lite bättre. Jag har nämligen sovit så sjukt dåligt flera nätter i rad nu så huvudet hänger inte riktigt med i svängarna.

Min älskling är och jobbar och snart är det dags för mig att bege mig mot jobbet också. Pontus slutar 20 och jag 21 ikväll, så vi har bestämt att vi ska mötas upp när jag slutar för att dra att käka nånstans (läs: Donken). Det ska bli himla mysigt. Vi båda jobbar hela helgen och kommer knappt att ses så då känns det bra att passa på idag att äta gott tillsammans och bara sitta prata. Fredagslyx.

För att göra det här inlägget lite roligare och för att det är fredag tänkte jag bjuda er på en låt. Inte vilken låt som helst heller, utan min låt, som jag spelade in för 3 månader sen. Jag har skrivit texten och sjunger, och Pontus har gjort den fantastiska musiken.



Lägger upp texten också, min syster hade svårt för att höra vad jag sjöng för att vi har använd oss utav autotune ;)

Vers 1:
Med ett leende på mina läppar
Ett hjärta som bankar kärleksslag
Jag vill att du alltid ska va mig nära
Du är luften i mina andetag
Ta min hand, vi springer snabbt
Tills livet kommer ikapp
Ta min hand, vi dansar nakna
Jag vill aldrig någonsin vakna

Ref:
Jag dansar hellre utan skor
Redo att möta världen
Jag dansar hellre utan skor
Med dig tätt intill

Vers 2:
Hör din röst och skapar en illusion
Jag tar oss till en ny dimension
Vi far in i oändlighetens värld
Jag ska ta med dig på min färd
Där bara du och jag existerar
Ta min hand, vi ska dansa bland blommor
Och till sång av vindens sus
Ta min hand, vi dansar in i livets ljus

Ref:
Jag dansar hellre utan skor
Redo att möta världen
Jag dansar hellre utan skor
Med dig tätt intill


Lyssna och njut så hörs vi snart igen!


En dag i Sthlm med Skara-folk

Godkvällens!

Jag kom hem för cirkus två timmar sedan, jag har hängt med Skara-folk en del av eftermiddagen och kvällen. Det var mycket trevligt vill jag lova :) Vi tog en sväng in på Gallerian, PUB och NK och sen blev det middag på Tacobar, hur gott är inte det? ÅH!

Det var härligt att bara strosa omkring på Stockholms gator och umgås och prata. Jag har haft en riktigt superdag :)
Men nu känner jag mig väldigt trött och frusen, hoppas inte att jag blir sjuk bara. Resten av kvällen blir chill, kanske med en film, och en tidig kväll förhoppningsvis :) Längtar efter att få sova, hade ju inte världens bästa natt om man säger så, och det känns både i huvudet och kroppen.

Puss och kram!



En dag i Sthlm med Skara-folk

Godkvällens!

Jag kom hem för cirkus två timmar sedan, jag har hängt med Skara-folk en del av eftermiddagen och kvällen. Det var mycket trevligt vill jag lova :) Vi tog en sväng in på Gallerian, PUB och NK och sen blev det middag på Tacobar, hur gott är inte det? ÅH!

Det var härligt att bara strosa omkring på Stockholms gator och umgås och prata. Jag har haft en riktigt superdag :)
Men nu känner jag mig väldigt trött och frusen, hoppas inte att jag blir sjuk bara. Resten av kvällen blir chill, kanske med en film, och en tidig kväll förhoppningsvis :) Längtar efter att få sova, hade ju inte världens bästa natt om man säger så, och det känns både i huvudet och kroppen.

Puss och kram!



"Ska jag gå upp nu..?"

Tjabba, tjena! Hur är läget?

Jag slutade jobbet redan tolv idag så nu är jag hemma och har precis vaknat upp från en skön liten powernap. Jag är riktigt seg idag, hade en ganska så jobbig natt om man säger så. Jag har drömt massa konstigt och trodde att jag skulla gå upp när klockan var 02.18.. Då hade jag börjat ta på mig och planerade att äta frukost, det konstiga var ju att allting verkligen var kolsvart, så jag tittade och tittade på klockan men kunde inte hajja vad som var fel.. Så jag bestämde mig för att väcka Pontus. När han vaknade till så frågade jag; Ska jag gå upp nu? Men nej, det skulle jag ju inte :) Haha.. fyfan va man är korkad ibland, jag är det speciellt när jag sover ;)

Jag ska snart börja göra i ordning mig för om en timma ungefär ska jag träffa min vän från Skara :) Hon är bara här över dagen så vi ska käka middag nånstans :) Ska bli riktigt trevligt!
När jag kommer hem ikväll hörs vi mer och då svarar jag även på era kommentarer :)






Kortare sovmorgon

Bra Lina, idag klarade du att gå upp innan två i alla fall! Men när klockan ringde vid tio undrade jag som vanligt vad det var för oljud, stängde av eländet och kastade iväg den ;)

Här i Stockholm idag har vi 3 grader och en strålande sol, det ser så härligt ut när solen lyser mellan persiennerna, jag blir så himla sugen på att gå ut. Men först måste jag få i mig nått i magen som kurrar nåt förfärligt.
Egentligen borde jag springa ner till tvättstugan och tvätta mina tröjor, jag har massa tröjor här men under de senaste dagarna har jag lyckats att smutsa ner varenda en. Men det känns mer lockande att åka tunnelbana till t-centralen för att sedan springa runt lite i affärer runt omkring där :)

Senare i eftermiddag ska vi åka och hälsa på Pontus mamma :) Det blir trevligt.

Vad ska ni göra?

The Tourist

Hej!

Idag steg jag upp vid två och då berättade min kära pojkvän för mig att vi skulle hälsa på hans farmor och farfar. Jag skyndade mig in i duschen och gjorde i ordning mig och när jag var helt klar fick jag veta att vi skulle skjuta upp träffen några dagar. Så jag har faktiskt inte gjort nåt alls idag :P

Men igår kväll tittade jag på The Tourist, hade inga direkt förväntningar när jag körde igång fimen men den var riktigt bra. Den var så fin samtidigt som den var spännande :)
Jag har aldrig riktigt varit ett fan av Angelina Jolie men i den här filmen var hon väldigt vacker och spelade grymt bra. Här har jag hittat några bilder från filmen;







Älskar hennes hår och kläder som hon hade i filmen, samt de fina miljöerna
som filmen utspelades i.
Johnny Depp ser faktiskt inte så tokig ut heller :)


RSS 2.0