En propp har gått!

Kom hem för ett par timmar sen. Blev bara en liten sväng in på Gallerian där jag köpte den sista julklappen. Skönt att ha det klart :)
När jag kom hem och skulle tända lamporna var det bara en som funkade i hela lägenheten och datorn hade också stängt av sig. Men sen efter en stund visade det sig att det hade gått en propp så det löste sig! Tur det! Jag började till och med tänka i banorna att jag kommer få stå och laga mat i kolsvart mörker. Undra hur maten hade blivit då liksom? Jag ser sjukt dåligt i mörker även fast jag äter mycket morötter... ;)
På tal om middag, snart tänkte jag förbereda middagen så den är klar när Pontus kommer hem och så jag kan se på Gossip Girl utan att behöva passa maten. Idag ska vi äta schnitzel, ris och gräddsås, min nya favorit!

Imorgon har jag och Pontus bestämt att vi ska hitta på nå kul. Eller.. vi har ju alltid roligt i och för sig, men hitta på nåt ut över det vanliga typ. Vet dock inte vad bara, gå på bio? eller museum? jag hade lätt velat gå på musikal eller liknande! Hm, det tåls att fundera på! :)



Kommentarer
Postat av: Ingrid

haha åhh tur att det bara var en propp! fast det hade nog varit spännande med cooking in the dark annars ;) va skoj! det finns ju så mycket skoj att hitta på där uppe också :D

2010-12-12 @ 18:23:29
URL: http://p0llys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0