AbtronicX2

Att träna är inte riktigt min grej, som ni kanske har förstått. Jag var ute och gick med stavar ett tag men att se samma träd och gå i samma spår varje dag var inte så kul tillslut. Dessutom kändes det lite pinsamt att gå mitt bland människor med stavarna, så det blev mest att jag gick i skogen, varv efter varv med mixmegapol i öronen. Tröttsamt!

Gjorde även övningar hemma, tränade med hantlar, gjorde armhävningar och situps och sånt kul. Men nej, det var inte heller så kul tillslut. Har även gått på spinning och sånt där på gymmet, men att gymma var inte riktigt min grej heller.

Så jag kom den perfekta idén! Att köpa en sån där vibrator som tränar åt en medan man bara sitter och slappar. Man har ju hört mycket positiva reaktioner från den här apparaten så jag tänkte att det kanske kunde vara något för mig. Förde min idé vidare till min vän Josefina som hade likadana tankar om sådana apparater.

Efter några veckor ringde Josefina och sa att hon skulle beställa hem två sånna. Man fick två till priset av ett, och då skulle jag få en av henne. Så i början på förra veckan klickade hon hem två AbtronicX2 och idag fick vi dom!

Det är en fet manual att läsa igenom och vi fick till och med ett häfte om vad man ska äta. Hur tycker du det låter med att börja dagen med 6 äggvitor och en skiva fullkornsbröd? Eller kanske att dricka 1.5 liter två timmar efter lunch och middag? Jag tänker inte ändra min kost i alla fall.
Läste även i manualen att två minuter med den här Abtronic på magen ger 400 situps! Coolt! Jag är grymt nyfiken på den här grejen, och mina förväntningar är stora! 

Mitt mål är inte att få bort allting som jag har på kroppen. Jag är mest nyfiken på hur den här apparaten funkar och om jag personligen får se resultat på min kropp.


Här är den; AbtronicX2 som sitter som ett bälte på kroppsdelar man vill träna. Den har åtta stycken olika program, och man ställer själv in önskat program. Den första veckan ska man har Abtronic på varje kroppsdel i tio minuter. När man är mer van kan man ha upp till 45 minuter.

Jag kommer givetvis att berätta för er om hur jag tycker att Abtronic funkar och om jag rekommenderar den. Men det tar fyra veckor innan man uppnår ett resultat så ni får vänta lite ;)

Tack min fina och underbara Josefina för den coola presenten! Nu kör vi! ;)


Min dag

Hej!

Imorse sov jag tills jag vaknade, det var riktigt skönt. Gick väl upp vid halv tolv ungefär och käkade lite frulle. Efter det ringde maK och frågade om jag skulle med till City Gross och precis när vi lagt på och jag skulle slänga på mig kläder ringde min mobil från ett numer jag aldrig sett tidigare. I början av nästa vecka händer något som känns sjukt kul men jag är riktigt nervös. Jag väntar med att berätta tills dagen är kommen. Jag tänker alltid att; om jag vill att något verkligen ska hända och bli bra, alltså till min fördel (som det här gäller), så säger jag det inte till för många. Säger man det till för många brukar det bara bli pannkaka av allting, och sen måste man säga till alla att det inte gick vägen. Så jag väntar,  det blir en liten hemlis tills dess ;) 

Vi var i alla fall på City Gross och det var en riktigt fin dag idag. Självklart biter det i kinderna, men det här var första gången den här vintern som jag inte blivit arg på vädret. Var tvungen att dra hem sen, skulle nämligen vara barnvakt åt lilla Meya. Vi byggde en koja och tittade på flera program som gick på Disney Channel.

Nu ikväll har jag träffat Josefina och jag fick en häftig sak av henne som jag tänkte visa er i nästa inlägg ;)



Warcraft III

Tjenixen alla glada! :)

Idag har jag varit och hälsat på min kära bror och hans gulliga flickvän! :) Vi hade en trevlig stund tillsammans. Kändes bra att vara där igen. Vågar ju mig knappt inte ut när det snöar, men idag var det som sagt uppehåll så jag tog mig en promenix ;)

Jag blev så himla trött när klockan blev nio så då tänkte jag att det var dags att bege sig hemåt innan jag däckade på soffan. Men när jag kom ut i kylan och nästan var hemma så träffade jag på en vän som jag stod och pratade med i en kvart. Tänk er en kvart i den hemskaste kylan som finns, då blev man rätt pigg.

Så nu sitter jag och pratar i Skype med mina fina älskling :) Japp, vi ska snart spela lite Warcraft och den här gången ska vi vinna! ;)




Måndag

God morgon! :) Idag snöar det inte! Inte än så länge i alla fall. Varje morgon jag har vaknat de senaste veckorna har det varit snökaos i luften... men inte idag! Gött!

Jag tänkte börja min morgon med en dusch.. fast jag läste att det är -10 grader här ute idag och mitt hår torkar inte helt när jag bara fönar det, så jag kanske ska skippa duscha. Vore ju tråkigt om det hänger långa istappar i mitt hår sen ;) haha..

Annars händer nada! Klockan tre har jag ju mattelektion, men annars har jag inget annat planerat idag. 

Vi hörs om en stund igen.. jag ska käka lite frukost och läsa aftonbladet ;)





Härlig lördag!

Igår var jag som sagt och shoppade i Skövde med min syster och systerdotter. Vi hade en riktigt bra dag! Vi var där redan kvart i tio, så vi var först in i affärerna, det var rätt skönt. För senare på dagen var det så sjukt mycket folk! Men vi stressade inte, vi gick runt och tittade i vår egna takt, käkade lite, och tittade lite till.
Det var så härligt att bara ha en heldag för oss själva! :)

Jag kom dock inte hem med jacka eller julklappar, utan lite smått och gott till mig själv. Jag åker till Stockholm nästa helg och eftersom Pontus jobbar hela helgen tänkte jag ägna några timmar i affärerna.

Jag köpte min favoritparfym från Amor Amor, strumpbyxor, nagellack, puderborste och en glitterpenna.


Glitterpennan var mitt bästa köp under dagen! Det här är min tredje och finaste.
Jag har en i silver och en svart som glittrar. Men den här, den här skiftar i typ
blått och lila. Riktig läcker!
Pennan applicerar jag på ögonlocket precis vid ögonfransarna
samt vid underfransarna.
30 spänn på H&M och dom är grymma!

Nagellacket är också det nya. "Paradise Blue" heter den och jag tycker att den passar bra nu i denna kalla vintertid. Kul med nånting som lyser upp! :) Den skimrar mer i verkligheten och skiftar nästan lite i grönt :)

Jag hade en riktigt härlig lördag tillsammans med min kära syster och fina Alva :)


Första advent

Shit.. det här med söndagar är nog inte riktigt min grej. Jag tycker dagarna känns så ovärda om man inte gör något, men samtidigt kan det vara skönt att ha en söndag då man bara ligger i sängen och läser en bra bok och ägnar kvällen åt att titta serier/film.

Just nu känner jag att jag har väldigt tråkigt, men samtidigt är det ju skönt. Jag har latat mig i sängen hela dagen och läst ur en bra bok och i mellan åt har jag somnat till. Nåja, jag kommer nog alltid vara kluven när det gäller söndagar. Ibland hatar jag dom så mycket, men ibland är dom härliga.

I förmiddags när jag gick upp stod lunchen redan på bordet. Tidig lunch men magen kurrade lite så jag satte mig ner och käkade . Sen släppte jag besticken och sa "Men, är det inte första advent idag? Vi har ju inte tänt det första ljuset!". Syrran skrattade lite och sa att hon inte riktigt hade hunnit att göra i ordning adventsljusstaken än. Men, tänkte jag.. det är ju i alla fall första advent. Det känns overkligt att det snart är jul!

Idag är det tomteparaden här i Skara, men jag struntade i den. Jag sa till syrran att jag ska nog minsann inte ge mig ut i snökaoset utan vinterjacka. Det är små, små snöflingor som yrar runt i luften. Snabbt far dom runt också! Jag ställer mig vid fönstret flera gånger per dag och tänker "Nehe, då kan jag inte hälsa på maK och Ingrid idag heller..."
Men, jag är inte så ledsen över att jag missade tomteparaden. Det hade varit kul att se Meyas reaktioner, förra året var hon två år.. och nu är hon ju ett år äldre, förstår mer och kan uttrycka sig mer om saker som händer runt omkring henne. Hon har sprungit runt hela dagen idag och pratat om tomtar! Åh, gullig :)

Igår hade jag en grym dag med min syster och Alva! Berättar mer om den sedan :)




Shopping imorgon (lördag)

Jag är helt slut! Så nu ska jag bara göra två flätor i mitt blöta hår så jag kan sova gott i natt och sen slänga mig i min sköna, underbara säng! Hör ni hur skönt det låter?! :)

Det känns inte som fredag idag, trist. Men imorgon vaknar jag upp och då kommer det definitivt kännas som helg. Jag ska nämligen spendera hela dagen med min syster och systerdotter :) Vi ska shoppa, fika och shoppa ännu mer! Ska bli riktigt nice att umgås med dom söta! Vi åker redan 09.20.. så nu behöver jag sova varenda timma jag kan fram tills dess för att inte vara en zombie ;)

Jag önskar er en godnatt, så hörs vi igen på söndag!

"....ni finns i varje hjärtklapp"

Jag är ju väldigt svag för hiphop, rap och r'n'b, det är ju den bästa musiken enligt mig. Har därför spenderat många timmar med att lyssna på bland annat HighWon.
Som jag berättade förut ballade grabbarna ur i skolan idag, de sjöng för fulla muggar och shakade loss i skolans matsal. De dunkade musik från deras mobiler och spelade bara bra musik. Viktor satte på en riktigt grym låt av HighWon som heter Från Hjärtat. Den här låten hade jag helt missat men nu kan jag den snart utantill,  efter att ha lyssnat på den konstant i en timma.

Lägger in ett youtube-klipp med låten och även lyrics till den. Så ni verkligen hänger med! Lyssna lite extra på refrängen för den är så fet!


Lång dag!

Hej på er!

Oj, idag har jag haft fullt upp. Började med att stiga upp vid åtta för att fortsätta plugga matte. Hade prov kvart över tio idag, och jag hoppas verkligen på att det gick bra! Det kändes ju bra, det rullade på och jag var klar rätt snabbt. Men det kan också innebära massa slarvfel. Vi får se!

Hade en håltimma där jag och Emma hängde med Viktor och grabbarna som ballade ur i matsalen. Stod på stolar och dansade och sjöng. Det kändes att det var fredag i alla fall! ;)
En till mattelektion väntade och jag måste ha världens roligaste lärare! Han är så lättsam och gillar att skämta.

När jag kom hem så var det bara att vända i dörren igen. Följde med la familia och gjorde ärenden, vi var bland annat en sväng i den nya City Gross affären som har öppnat här i Skara. Den är typ som Ica Maxi, riktigt soft! Där köpte jag popcorn med cheddar smak! Brukar ofta köpa färdig poppade popcorn med cheddarsmak och dom är så otroligt goda!

När jag återigen kom hem färgade jag syrrans hår. Så nu blir hon förhoppningsvis fin(are) i håret :)

Och nu, nu sitter jag här. Sugen på att träffa vänner men det är så galet kallt att jag inte vågar mig ut. Vet ju att Ingrid är hemma själv ikväll ;) Fredagarna har lite blivit som min och hennes kväll. Vi sitter och pratar i flera timmar och har det mysigt. Men idag tar det faktiskt emot att gå utanför dörren...Vi får väl se vad som händer och sker.


Var tvungen att testa mina popcornen redan idag och jag tycker dom var goda!
Det är klart att dom färdig poppade är godare men kan vara kul med lite variation.


Jag och min gulliga Meya delade skålen på popcorn och hade en mysig stund,
vi sjöng och pratade medan vi smaskade i oss popcornen ;)


3x + (x - 2) = ???

Det blir inga roliga inlägg i min blogg idag, började plugga matte vid tolv och håller på fortfarande. Min plan är att plugga fram till åtta då Robinson börjar. Då ska jag lägga mig i sängen och vila ögonen på något annat. Kanske, kanske blir något inlägg då, men vi får väl helt enkelt se hur det artar sig.


Hoppas att ni har en mer fartfylld dag än vad jag har det i alla fall ;)


börjar morgonen med musik ;)

God morgon! :)



AJ!

Shit va dåligt jag mår! Vid nio pratade jag med min syster i telefonen, jag satt i sängen men skulle lägga mig ner. Vet ni vad jag gör då? Jag slår bakhuvudet i väggen och det låter som världens bomb faller från himmelen typ. Jävlar i havet vad ont jag fick! Så nu mår jag sjukt illa och är yr. Trodde att jag skulle tuppa av, kunde typ inte prata. Som tur var pratade vi bara ett par minuter men jag fick verkligen koncentrera mig för att höra vad vi bestämde.
Min andra systeryster sa att jag inte fick sova på ett tag, ifall det är hjärnskakning, så det känns ju kul att behöva vara vaken när jag mår som jag gör. Nu efteråt har jag också sjukt ont i ryggen, känns som den är tio gånger så stor och det känns som att jag ska spy varannan minut. Morgonen började kasst och kvällen avslutas kasst.

ÅH! :(

Blöh!

Usch vilken seg dag det är. Har typ inte gjort något vettigt alls..
Satte mig med matten för ungefär en timma sen. Det postivia med matten är att klockan går så snabbt när man väl sätter sig ner och pluggar. Man kan ju annars tro att en timma tar en evighet när man pluggar något så tråkigt som matte. Men jag tycker att klockan tickar på. Men nu fastnade jag på dom där dumma andragradsekvationerna. Undra hur matteprovet går på fredag! Nog om sånt tråkigt.

Även fast jag har vilat, läst, ätit lite och kollat på ett avsnitt av "ensam mamma söker" så har dagen gått sjukt segt. Man vet liksom inte riktigt vad man ska göra..


Känner mig typ som den här bilden idag.. blöh!

Onsdag

Oj vad jag var arg i morse. Jag kokade av ilska, och det mina vänner, det är något jag gör väldigt sällan. Men när man vaknar upp vid sju och ser att det är fullt med snö på gatorna OCH det ser ut som värsta snökaoset i luften, då blir man inte så pepp. Min lektion började åtta i morse och när jag tänkte på att jag skulle få gå (läs: halka) hela vägen till skolan så kände jag bara nej, nej, och åter nej.

Jag övervägde ett tag att stanna hemma och ha självstudier, men den tanken försvann ganska fort. Jag hade fått så dåligt samvete! Som tur var fick jag skjuts till skolan, så då kändes det inte lika illa längre ;)

Lektionen gick snabbt men jag känner mig inte nå vidare klok på andragradsekvationer, har ni hört nåt så dumt som andragradsekvationer? Jag kan ju knappt inte lösa en vanlig simpel ekvation! Men det gäller att ha tålamod. Hoppas jag har tillräckligt mycket bara!

Vad händer idag då? Jag tänker i alla fall inte gå utanför dörren mer idag. Köpte tre tuggummipaket igår så nu klarar jag mig ett tag till ;) Det blir väl chill, har fastnat i en väldigt bra bok som både är spännande, rolig och utspelar sig i Stockholm.
Jag ska nog ta dagen lite som den kommer. Fick ett mail igår där det stod "De här jobben matchar din profil" och alla jobb finns i Stockholm, så jag söka alla som går! Det vill säga de som inte kräver körkort ;) Håll nu tummarna för att jag får jobb! Det är så himla tråkigt att gå hemma varje dag, man skickar in en jobbansökan, hoppas på att få jobbet och det känns som att man kommer få det också.. men efter ett par dagar får man ett mail om att "De har hittat nån annan som är mer lämplig för jobbet". Hur vet dom det när dom bara läst på ett papper om vem jag är? Enligt mig själv så är mitt CV bra, så varför ger dom mig då inte en chans till intervju? Jag blir galen på jobbsystemet. Men den som väntar på nåt gott.. ;)


Sveriges skönaste familjer i tv-rutan

Tisdagar innebär det underhållande och roliga programmet "Sveriges Skönaste Familjer"! Jag blir så glad av att titta på det, dom är knäppa, roliga och verkar verkligen störtsköna!

Såhär skriver Kanal 5 om programmet:

I höst får vi lära känna en storfamilj som bjuder på storslagna shownummer i vardagsrummet, en bohemisk småbarnsfamilj på Östermalm, en bullrig och välkomnande svensk-syriansk familj i Södertälje och en debattglad västkustfamilj med stora kontraster.

Vardagslivet är för de allra flesta en tät blandning av rutiner och fest, skola och jobb, glädje och konflikter. Familjerna Blad, Arvidsson-Kvarnsmyr, Durmaz och Sikström har valt att hantera vardagen på sina alldeles speciella sätt. Och det gör dem till sveriges skönaste familjer!

När jag läser på kanal5.se verkar det som programmet börjar lida mot sitt slut. Men jag håller tummarna för att det blir en säsong två! :)


"just like every cowboy sings his sad, sad song"

Så där ja! Maten är lagad och uppäten, disken är fixad och tvätten är struken. Nu ska jag ägna mig ett par timmar åt min roliga matte som jag älskar över allt annat ;)


Hur jävla roligt ser det ut på en skala? 0,000.. typ!
Idag har jag flätor, har så mycket hår på skallen nu så jag vet knappt inte
vad jag ska göra med det längre :P

Medan jag pluggar matte så ska ni få ett låttips av mig!

Miley Cyrus - Every Rose Has It's Thorn. Japp, Miley har gjort en cover, men den är så otroligt fin! Hörde den här för ett bra tag sen och lyssnade på den hela tiden då.. och idag kände jag ett enorm sug efter låten.




Jag tycker att Miley Cyrus är superfin! Jag har tittat på Hannah Montana The Movie över tjugo gånger tror jag.. (inte för att hon är fin och titta på).. utan för att hon är en fantastisk sångerska!

Hörs sen?
Ja, hörs sen!

Lanvin & H&M

Idag släppte Lanvins kollektion på H&M, redan klockan åtta i släpptes alla kläder på H&Ms hemsida och kläderna tog slut direkt! När jag gick upp vid elva, var sidan så överbelastad att jag inte ens kunde se kläderna. Men nu, någåra timmar senare ser jag att alla kläder är slutsålda! Jag som blev förälskad i ett plagg eller två..


Fick inte tag på större bilder, men den här klänningen är helt fantastiskt! Den hade varit perfekt på julafton och nyår. Åh, varför gjorde jag inte som alla andra och studsade ur sängen vid åtta? :(


Jag är inte mycket för kjolar men den här blev genast en favorit!

Hann du köpa några kläder från Lanvins samarbete med H&M? :)


Gifte mig i natt.. ;)

God morgon solstrålar! 

Igår tänkte jag skriva ett långt inlägg men jag kom på att det skulle handla om allting jag inte tyckte så mycket om igår.. Hur äckligt jobbigt det är med snön, att jag hatar att gå ut bara för att gå till skolan och räkna matte.. ja och så vidare. Listan hade blivit lång!

Så i stället tittade jag på ett par avsnitt av Sons Of Anarchy och Weeds och sen somnade jag på direkten. I natt drömde jag att jag och Pontus hade bröllop. Jag hade en fin klänning, men hade ingen mascara! I drömmen, efter  bröllopet var över så sa Pontus; åh, va fin du är! Och då svarade jag; Men jag glömde att måla på mascara va?
Och det gjorde jag ju.. Haha.

Jag känner mig utvilad idag i alla fall, dessutom är jag ledig från skolan och det är skönt! :) Det ser ut som snöstorm här utanför när man tittar ut, ingen hit alltså! Så idag ska jag stanna hemma och bara ta det lungt. Läsa lite i en bok, plugga lite matte, måla naglarna och laga middag till resten av gänget!

Ingrid! Varför blir mina youtube rutor så stora? Det är fett fult när dom går utanför sådär.. :(



telefon vs skype



Har du också en pojkvän som inte är så förtjust i att prata i telefonen?

Jag brukar locka min pojkvän med att vi ska spela Warcraft ihop, vi pratar nämligen i skype medan vi spelar för det blir lättare att kommunicera om spelet. Vi brukar oftast köra en eller två matcher (en match tar ca. 45-60 min), när vi har gjort det brukar vi bara sitta och bara prata! I flera, flera timmar!
Så egentligen är det lätt som en plätt, spela lite bara och sen slutar han aldrig prata ;) hehe..









Promoe, Timbuktu, Supreme och Andreas Grega



För ett år sedan (om inte mer än det), släppte Promoe en låt tillsammans med Timbuktu och Supreme. Och Anderas Grega fick äran att lägga den sköna refrängen. Låten heter Mammas Gata och jag älskar den! Jag kommer nog aldrig någonsin tröttna på den fantastiska låten. Promoe, Timbuktu och Supreme har jag sett flera gånger live och de gör alltid sjukt feta konserter och låtar också för den delen. Att Andreas Grega med sin otroligt härliga röst fick vara med i låten är för mig bara ett plus.

Luta dig tillbaka och lyssna på en av de bästa låtarna som någonsin har gjorts!




Min helg i ord

Helgen är snart förbi och jag har varit usel på att uppdatera bloggen.. Men jag har inte haft nån tid till att sitta framför datorn. I fredags efter jobbet var det snöstorm ute, helt kaos! Så jag skyndade mig till mina favoriter Ingrid och maK och bestämde mig genast för att sova på deras soffa under natten. Vi chillade resten av kvällen/natten till en film.

I lördags blev det att kolla på fotboll. Jag har fått för mig att Liverpool alltid spelar dåligt varje gång jag tittar på matchen.. Men igår.. WOW! säger jag bara. Tre mål på 40 minuter! Det var riktigt kul att se! :)
När första halvlek var slut åkte jag iväg för att träffa Josefina, men vi kände egentligen inte för att göra något samtidigt som vi kände för att göra massa roligt. Vi började med att åka till Donken där vi beställde Toblerone glassen som var mumsig! Och sen vidare till Ardala där vi satt och pratade med Josefinas mama i fyra timmar :) Lung och skön helg med andra ord!


Nu har jag skrivit det här inlägget utan mina brillz eftersom att jag har ansiktsmask på mig. Hoppas att jag har stavat rätt och så.. allt blir ju så mycket besvärligare när man inte ser ordentligt ;P




Work, Work

Work, work (med en liten suck) säger alltid mina byggarbetare i Warcraft när jag sätter dom i arbete. Jag däremot säger work, work väldigt glatt och känner mig redo! Jag trivs så bra med att jobba med människor och det är alltid så kul! Jag går dit med ett leende på läpparna och går därifrån med ett också. Idag ska jag alltså jobba! :)

Slutade kvart över två idag, två lektioners matte har jag sysselsatt mig med. Träffade även på mina grabbar Viktor och maK och snackade lite med dom. Och nu måste jag skynda mig iväg. Jag börjar om ca. en halvtimma!

Ska försöka lägga upp lite inlägg ikväll om jag inte är för trött och om inte något annat dyker upp. Så vi hörs förhoppningsvis sen!

Work, work... jiihaaaa! :D


Pizza i stora lass

Igår gick jag till Ingrid och maK, vi hade nämligen bestämt oss för att göra egen pizza... och den blev verkligen supergod! :D

Det vi hade på våran pizza;

Chilisås
Skinka
Champinjoner
Ananas
Oregano
Och självklart massa ost!

Enkelt och jävligt gott! Jag var mätt hela kvällen sen! :)


och här har vi den goda! :)


Nu är jag ganska stressad.. jag börjar nämligen skolan om en halv timma och om jag ska gå dit så måste jag gå nu för att inte komma försent :P
Vi hörs sen!




Mikrofonkåt

Efter lektionen bestämde jag och Emma oss för att käka frulle på Smörgåshörnan här i Skara. Det blev en halv baguette med kebabröra.
Vi körde igång radion medan vi åt och oj va jag blev glad! Låten Mikrofonkåt spelades och det var Septembers version! Som många säkert vet gjorde Petter Mikrofonkåt för flera år sedan och han är ju nu med i TV-programmet "Så mycket bättre" där artister får tolka och göra om varandras låtar. September gjorde en grym version av Mikrofonkåt som jag har spelat flitigt.

Här kommer låten!



Programmet "Så mycket bättre" är det bland det bästa svensk TV någonsin har gjort, enligt mig. Man får lära känna artisterna och höra hur de tolkar olika typer av låtar. Man ryser och ler, genom hela programmet. Det är underbart!


Sons Of Anarchy

Igår var jag väldigt seg.. det enda jag gjorde var att sova och att kolla på Sons Of Anarchy. Jag har kollat tre säsonger på en vecka!! det är sjuukt. Men jag har verkligen inte kunnat slita mig..

Hittade en kort sammanfattning på nätet om vad serien handlar om;

Sons of Anarchy är en amerikansk TV-serie skapad av Kurt Sutter om en tätt sammansluten kriminell
motorcykelklubb i den fiktiva staden Charming i norra Kalifornien. Serien är centrerad kring protagonisten Jackson "Jax" Teller (Charlie Hunnam), klubbens vicepresident, som börjar ifrågasätta både klubben och sig själv.

Serien handlar alltså om mycket om vapen och droger men också gemenskap. Hela motorcykelklubben är som en enda stor familj och de gör allt för varandra.
Man vill hela tiden se ett till avsnitt för att se hur det går för dem och deras stad Charming.



Har du inte sett serien, kanske inte ens har hört talas om den - då tycker jag att du ska göra allt som står i din makt för att leta upp den! Den är lätt värd att se!


Trött och hungrig

Vaknade vid sju idag, trött och hungrig. Men det var bara att slänga på sig kläder och ge sig ut i kylan för att gå på mattelektion. När jag kom hem vid kvart i tio så stensomnade jag i sängen och jag sov i två timmar...så himla skönt!
Och nu sitter jag i köket och gör lunch.. maten är i ugnen så behöver inte göra så mycket ;) Hoppas jag blir piggare sen!

Haha.. Jag tänkte bara sova en timma egentligen men när klockan ringde då stängde jag av den direkt och somnade snabbt om. Jag var ju mitt uppe i en dröm! Jag har kollat väldigt mycket på en serie som handlar om en mc-klubb och i drömmen satt jag med en av snubbarna i en snabbt bil! (av nån anledning).. vi började närma oss en korsning då jag skriker "sakta ner farten och sväng vänster!". Äver det tuppade jag av i bilen.. Haha, det var nog för hög hastighet för mig ;) Kan tyvärr inte återbertätta så mycket mer från drömmen.. då jag faktiskt inte minns så mycket mer :P


En seg Lina! Sitter med en morgonrock och två filtar.. men fryser ändå!

Nu är maten klar! Pommes och korv som klarat sig själv i ugnen säger inte jag till nu i alla fall ;)



Jobb!

Heeej!

Igår kväll och bara en pytteliten bit in på natten så spelade jag Warcraft med min älskling. Japp, jag vet vad du tänker! Warcraft är det dära nördspelet som bara fjorton åringar spelar. Men icke, det har så mycket, mycket mer än så! Och det bästa är att det är så galet kul och att jag är grym på det ;)


Hehe.. såhär ser det ut ibland när vi spelar ;)

Trodde aldrig att jag skulle gilla ett sånt här typ av spel.. då jag tidigare bara spelat bilspel och massvis med Tekken. Men ack, så fel man kan ha!

Imorse ringde min telefon kvart i sju, jag flög upp, livrädd. Men det visade sig sen att det var jobbet som ville att jag skulle hoppa in och jobba. Jag hoppade upp ur sängen och tänkte "Yes, my lord" (så som gubbarna i Warcraft säger) och studsade iväg, pigg och glad!

Tittade ut genom fönstret och såg att syrran hade tagit sin cykel till jobbet, tänkte då göra likadant tills jag märkte att låset inte gick att få upp! Jag hällde varmt vatten på låset tre gånger men det hjälpte inte.. Så jag fick mer eller mindre springa till jobbet. Men det vare värt! För det var nice att vara tillbaks! :)

Skulle egentligen åkt och kollat på jacka nu men både jag och Josefina slutade ganska sent och var tvugna att duscha. Så det lutar åt att det i stället blir mat på restaurang :)
Ciao så länge!


WeSC

Dagens måsten är nästan klara, det är bara lektionen kvar nu. Jag hann springa över till Viktor och väcka honom. Klockan var halv ett och jag tänkte; antingen är han hemma och sover eller är i skolan. Och han var hemma! Så jag har suttit och pratat med en trött Viktor nu i en halvtimma. Nåt måste man ju roa sig med!

Nu ska ni få se jackan som jag vill ha. Den kommer från WeSC och är så jävla snygg! Men antingen måste jag åka till Stockholm (woooohooo!) eller beställa den över internet. Nu kommer bilden, håll i hatten och älska den lika mycket som jag gör!


Så här ser den ut i fram...


Och här har vi baksidan!

Färgen heter "Velvet Plum" och kickar ass typ. Den är så snygg!!
Japp, den är likadan som den svarta som jag visade igår, men den här färgen är verkligen en "Lina-färg".








Frullerulle och SOA

Godmorgon! Nästan i alla fall. Jag har faktiskt vart vaken i ett par timmar...Jag har käkat lite frulle och kollat på SOA. Till min besvikelse fick jag se att det regnar idag, det är fint regn men det ser ändå ut som det öser ner. Jag som tänkte åkt ner till stan innan min lektion som börjar tre.

Jag har alltså matte klockan tre idag men hinner ju göra lite innan. Först och främst ska jag börja med att plocka ordning i köket. Alla är så stressade när de åker härifrån på morgonen så då ser köket ut efter det också. Måste även göra ordning lite i mitt rum också, städade förra veckan så jag ska bara plocka ordning lite snabbt idag.
Sen ska jag duscha, göra i ordning mig och plugga lite matte.

Igår skrev jag ett inlägg om jackor, snart kommer ni få se den perfekta jackan som jag verkligen vill ha! ;)





Jackor

En dag nu i veckan bestämde jag mig för att ta mitt förnuft till fånga och därmed köpa en vinterjacka. Jag minns inte senast jag använde en vinterjacka. Jag brukar springa runt i min skinnjacka och det är lite väl kallt faktiskt. Men det är så svårt med vinterjackor. Det är svårt att hitta den snygga och smidiga. För jag tänker inte se ut som en björn i vinter, det är en sak som är säker!

Har kollat lite på stadiums hemsida och hittat två jackor som är helt okej.


Den här är ifrån Warp och kostar 999:-. Det är dock en snowboard jacka, men det borde ju inte spela nån roll tycker man. Annars är ju färgen nice, och den ser inte klumpig ut heller.


Den här vita skönheten är ifrån Peak Performence och kostar 2999:-. Det här är dock en skidjacka, och priset är ju ingen favorit.

Kom precis på att jag var sjukt nära på att köpa en jacka förra vintern. Jackan är så sjukt snygg och jag hade köpt den om inte mitt bankomat kort hade gått sönder.. tittade nu på Junkyard.se och den fanns där!!


Den underbara Wesc jackan som är så grymt snygg! Wesc är mitt absoluta favoritmärke och jag hade i alla fall känt mig galet snygg med den här på mig. Den kostar så mycket som 1899 riksdaler.

Det är svårt det här med jackor.. Frågan är ju om man ska åka och kolla i affärer eller om man bara ska beställa en. Den karamellen ska jag suga lite på! ;)


söndag.

Usch, fy och blä! Vilken jävla dag det har varit..

Jag har legat i sängen hela dagen och kollat på Sons Of Anarchy, nu har jag sett klart säsong 1 på bara ett par dagar. När kvällen började komma så satte jag igång tv:n där det var Cougar town, Gossip girl och Brothers and sisters. Jag gillar att kolla serier men jag hade mycket hellre gjort nånting. Tog en liten powernap där i mellan alla serier också så nu lär jag väl inte kunna somna i natt heller. Så kan det vara!

Jag har aldrig varit ett fan av söndagar, det är så deprimerande på nå vis. Det är sådana här dagar som jag saknar min älskling som mest! Tänk att kunna spendera en hel söndag i sängen? Eller kanske spela spel? Kolla film? Jag hade kunnat göra vad som helst om bara han hade vart här idag.



åh, min fina!
håll i mig och släpp aldrig taget, tänk om jag faktiskt gick av.


chill, du vet

God morgon på er! Igår började jag så fint skriva om min helg men det försvann så idag kommer en kort resumé.

I fredags mötte jag upp min vän Chris, vi käkade pizza och tog en öl till efterrätt. Det var kul att träffa honom igen! Efter det åkte jag hem till Ingrid och maK, där vi tog det väldigt lungt. Satt och snacka och bara hade det trevligt! Jag åkte hem vid tre nångång på natten.

Lördagen blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig så jag tappade lusten ganska snabbt där under dagen. men dagen blev bra ändå! Jag drog till Ingrid och maK, där vi kollade fotboll i massor! Flera matcher, nån liten segerdans när Helsingborg gjorde mål mot Hammarby, och flera meningar fulla av fula ord när Liverpool förlorade mot.. ja, vad det nu var för lag!
Jag är inte alls så intresserad av sport, men så fort jag ser en match på tv:n har jag väldigt svårt för att sitta still!

Jag har haft en bra helg, men än är den inte slut! Min första tanke i morse när jag vaknade, var att jag skulle åka och köpa en vinterjacka. Men nu känner jag att jag verkligen inte orkar. Så i stället kommer jag spendera dagen med att titta på serier, och en runda till stan.. jag är sugen på nåt gott!

Hörs snart!


oh i like that


Här är en skön låt som vi lyssnade på igår! :)

Fan... nu försvann min text som jag skrev nyss. Har inte tid med att skriva om.. men lyssna på låten så hörs vi senare ;)



fett med fet musik

Svart, vitt och allt däremellan heter Daniel Adams-Ray som släpptes för ungefär en vecka sen. Jag har lyssnat konstant på skivan och älskar den!

Danne och Oskar Linnros (som också spelas flitigt på radion) skapade tillsammans hiphop duon Snook. Jag har lyssnat mycket på Snook i mina dagar men visste knappt då vem Danne var. I Snook var Oskar den som syntes mest men Danne den som la skönaste raderna, enligt mig. Och nu är han är! Med ett sprillans nytt album och alldeles solo!

Många av er har säkerligen hört "Gubben i lådan" som spelas överallt. Sjukt nice titel på en låt tycker jag! Hade jag skrivit den låten hade jag varit så jävla nöjd med den, för den är verkligen klockren.
Men "Gubben i lådan" var faktiskt inte den första låten jag hörde av Danne, utan det var "Dum av dig" som jag älskade från första stund.

Både "gubben i lådan" och "dum av dig" är riktigt grymma låtar! Men..just nu är jag mer förälskad i "Lilla Lady" och "Förlåt för att jag aldrig sa förlåt". Det finns vissa rader i alla fyra låtarna som jag fastnat extra mycket för och lyssnar på om och om igen. Men överlag så gillar jag varenda låt på hela skivan! Han har gjort ett fantastiskt album som känns välarbetat.

Det bästa är att jag antagligen ska gå på Daniel Adams-Rays konsert i december som äger rum i Stockholm! :)


Och här har vi ingen mindre än Daniel Adams-Ray!



Flyter med känsla

Hej! Har hållt igång hela dagen och har alltså knappt varit hemma. Så nu blir det en liten resumé av dagen.

Dagen började med ett matte prov. Jag tog studenten i juni men sitter nu i min gamla skola igen och läser upp mitt matematik B betyg. Jag har aldrig varit en hejare på matte under mina senaste år. Men när jag bestämde mig för att läsa upp betyget, ja då skulle jag verkligen gå in för det också! Och det har jag gjort, engagerad på lektionerna och har för första gången i mitt liv (när det gäller matte) förstått vad som har skrivits på tavlan. Därför är jag så sjukt besviken på mig själv idag! 

Igår satt jag hela dagen med matteboken framför mig, jag räknade, pratade högt för mig själv då jag resonerade ologisk matte och pluggade stenhårt. Innan jag la mig var jag nervös inför provet men kom underfund med att jag skulle göra provet med känsla. När jag gjorde provet i morse var alla siffror bara siffror som jag inte förstod. Min känsla säger att jag failade provet så det rök om det. Men det här var första provet av tre, så jag har ju några chanser på mig. 

Efter mitt stora fail sprang jag över till Ingrid, vi satte igång rullen Sex And The City 2. Den var väl ungefär lika bra som den första filmen. Dom är ju mysiga! Jag gillar när dom byter kläder ofta, sen kan man ju i och för sig diskutera hur kläderna ser ut.. men det är ju en annan femma.

När jag kom hem kände jag inte för att chilla själv så jag ringde till Josefina och satt och snackade i hennes bil ett par timmar. Kvällen avslutades med tre avsnitt av SOA (Sons Of Anarchy), en serie som jag började kolla på idag. Jag älskar serier! Bara kunna sätta på avsnitt efter avsnitt, det skulle jag spendera många dagar med.

Nåja, imorgon är det fredag och jag hoppas att det blir en nice dag! Eller.. jag vill framför allt att det känns bättre
och att ångesten efter matten har sjunkigt lite. Ska försöka att fokusera på annat, mycket roligare ting! Dessutom ska jag flyta med känsla!

Mycket text så jag bjuder på ett par bilder från min student ;)


Precis efter utspringet.



Woohoo! Åka kortegevagn! Vi hade fixat ett sånt jävla grymt ljud i vår
vagn så vi hördes typ över hela Skara. Det vibrerade i marken när vi
kom åkandes har jag hört ;) 


Dagen efter var det bal med min fina man!

Åh, lyckliga dag!


fingertopparna studsar mellan tagenterna

En gång var jag aktiv här, men precis innan sommaren fick jag ett ryck och raderade alla mina inlägg. Vilket jag ångrar idag. Den dagen var jag trött på det mesta, ville säkert klippa av mig håret och slänga massa skräp i mitt rum.. men jag valde att radera min blogg i stället.
hade jag precis skrivit klart min bok - en självbiografi. Skrev den ungefär på ett år; och ägnade då nästan varenda natt till detta. Att skriva en bok, om mig och mitt liv var väldigt krävande psyktiskt men jag älskade varenda natt. Älskade att skapa meningar och att leka med orden. Då, när min bok var klar, var jag ganska "mätt" på att skriva. Behövde på något sätt sakna det och få mer inspiration. Det var egentligen den största anledningen till att jag sluta blogga.

Men nu är jag mer sugen än någonsin! ;)

Det har hänt mycket sen jag senast skrev, men det kommer bli ett väldigt långt inlägg om jag ska skriva ner allt. Därför tänkte jag lägga upp lite bilder senare. För er som inte har besökt litesoftare förut... så, heter jag i alla fall Lina och jag är galet bra på att chilla ;)






RSS 2.0